?>

Kastamonu Üniversitesi öğrenci topluluklarının projelerine ÜNİDES desteği

Kastamonu üniversitesi öğrenci toplulukları tarafından hazırlanan 5 projeye üniversite öğrenci toplulukları iş birliği ve destek programı (ünides) tarafından desteklenecek.

Eğitim - 4 hafta önce

Kastamonu Üniversitesi öğrenci toplulukları tarafından hazırlanan 5 proje, Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı çerçevesinde tarafından desteklenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) çerçevesinde, Kastamonu Üniversitesi öğrenci topluluklarının hazırladığı 5 proje destek almaya hak kazandı.

Üniversite öğrencilerinin bireysel ve toplumsal gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan ÜNİDES programının ikinci dönem başvuru sonuçları açıklandı. Bu dönemde rekor başvuru yapılırken, Kastamonu Üniversitesi yenilikçi ve iş birliği odaklı projeleriyle öne çıktı. Destek almaya değer görülen projeler, gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerine ve toplumsal fayda üretmelerine imkan sağlayacak.

Desteklenen projeler arasında, Teknokent Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan "Kastamonu İnovasyon Köprüsü: Teknokentler Arası İş Birliği ve Gelişim Programı”, Kariyer ve Etkinlik Topluluğu tarafından sunulan "Kariyer ve Etkinlik", Tasarım Öğrenci Topluluğu tarafından geliştirilen "Ulusal Okul Toplulukları Portalı", Medya ve İletişim Topluluğu tarafından yürütülecek "İşin Mutfağında: MGX Stüdyolarında" ile Hayvancılık ve Yaban Hayatı Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek "Sağlıklı Hayattaki Kilit Rolümüz" projeleri yer alıyor.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, ÜNİDES programının gençlerin akademik, sosyal ve kültürel alanlarda daha etkin roller üstlenmelerine destek olmayı amaçladığını belirterek, Kastamonu Üniversitesi’nin projelerinin bu hedeflere katkı sağlamaya devam edeceğini vurguladı. Desteklenen projelerin, Kastamonu Üniversitesi bünyesinde ve toplumda fark oluşturmayı hedeflediğini ifade eden Rektörü Topal, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kastamonu Üniversitesi’nin proje kültürüne katkı sağlayan bu çalışmaların bireysel ve toplumsal düzeyde de katkılar sağlayacağına inandığını dile getiren Rektör Topal, projelere katılan öğrenciler ve akademik danışmanlarına da teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari’de 42 Kilogram Metamfetamin Yakalandı

2025-01-07 11:15 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Aracın Yolcu Koltuğunda 3.5 Milyon TL'lik Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-07 10:38 - Asayiş

Metan gazı püskürmesinde ölen 8 maden işçisi 12. yılda anıldı

2025-01-07 12:37 - İnsan

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

İlgili Haberler

BTÜ öncülüğünde ’Teknik Üniversiteler Birliği’ kuruldu

13:22 - Eğitim

Başkan Taşkın, kariyer günlerinde öğrencilere tavsiyelerde bulundu

12:54 - Eğitim

Kırşehir’de eğitime kar engeli

12:55 - Eğitim

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden Samandağ’a kreş

12:24 - Eğitim

Niğde’de okul güvenliği toplantısı yapıldı

12:04 - Eğitim

Günün Manşetleri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi için Kadrosunu Güncelledi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş

Yapay Zeka Yardımıyla Cezayı İptal Ettirdi

12:43 - Asayiş

Anneye 27 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

12:10 - Asayiş

Beşiktaş, Sivasspor Deplasmanında 3 Puan Peşinde

12:09 - Spor