?>

Kayhan: “Her İki Başkana Ulaşmak Mümkün Olmadı”

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Kızılağaç'taki zeytinlik alanların imara açılma iddiaları hakkında belediye başkanlarının açıklama yapmalarını talep etti.

ÇEVRE - 2 ay önce

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Kızılağaç’da zeytinlik alanların imara açılması iddiaları üzerine kamuoyu vicdanının çok rahatsız olduğunu, hem Kızılağaç hem de Cennetkoy konusunda belediye başkanlarının vicdanları rahatlatacak açıklamalar yapmasını beklediklerini söyledi.

 

Geçtiğimiz günlerde yerel ve ulusal basında yer alan ve Bodrum kamuoyunda büyük rahatsızlık yaratan Kızılağaç Mahallesi’nde ki zeytinlik alanın Bodrum Belediyesi tarafından imara açılması haberlerinden sonra Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, kamuoyunun yeteri kadar bilgilendirilmediğini, acil olarak vicdanları rahatlatacak açıklamaya ihtiyaç olunduğunu söyledi.

 

HER İKİ BAŞKANA ULAŞMAK MÜMKÜN OLMADI

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın göreve gelirken; “Bodrum’un doğasını, zeytinini, denizini ranta, betona teslim etmeyeceğiz” sözlerini hatırlatan Kayhan, bu sözlerin aksine ortada dolaşan iddiaların büyük infial yarattığını söyledi. Her iki başkandan da kamuoyunu rahatlatacak net açıklamalar gelmediğini söyleyen başkan Serdar Kayhan; “Biz sorumlu bir sivil toplum kuruluşu olarak hem Sayın Aras’ı, hem Sayın Mandalinci’yi konu hakkında bilgi almak için defalarca aradık. Ancak kendilerine hiçbir şekilde ulaşamadık. Geçtiğimiz yıllarda hepimizi derinden yaralayan Cennetkoy inşaatı ne durumda, nasıl bir gelişme var, bilmiyoruz. Son günlerde yerel ve ulusal basında zeytinlik alanların imara açıldığı iddialarıyla ilgili Bodrum kamuoyu çok rahatsızken, hepimizi rahatlatacak bir açıklamayı biz maalesef duyamıyoruz. Bodrum Güçbirliği Derneği olarak cennet Bodrumumuz’un doğasını, denizini, yeşilini, zeytinini korumak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ama kenti yönetenlere ulaşamamayı, konu hakkında kendilerinden hiçbir bilgi alamamayı kabul etmiyoruz. Bodrum kamuoyu adına Bodrum Güçbirliği Derneği olarak Sayın Tamer Mandalinci ve Sayın Ahmet Aras’tan kamuoyu vicdanını rahatlatacak net bir açıklama bekliyoruz, doğamızın katledilmesini istemiyoruz, gelecek nesillere yaşanabilir bir kent teslim etmek istiyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

İlgili Haberler

Muğla'da Rekor Atık Toplama

16:07 - ÇEVRE

Bodrum'da Minik Ellerden Büyük Çevre Hareketi

13:08 - ÇEVRE

Don Mağduru Narenciye Üreticisine Destek Eli

15:58 - ÇEVRE

Su Altındaki Köy Yeniden Gün Yüzüne Çıktı

10:35 - ÇEVRE

Dev orkinos tekneyi salladı

12:44 - ÇEVRE

Günün Manşetleri

Ayı Arı Kovanlarını Parçaladı

16:37 - Asayiş

Galatasaray'da Bodrum FK Maçı Hazırlıkları Başladı

16:05 - Spor

Terörist Mağarası TSK Tarafından İmha Edildi

16:02 - Asayiş

Ayrılmak İstediği Erkek Arkadaşı Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

15:57 - Asayiş

Sağlık çalışanı evinde ölü bulundu

14:18 - Asayiş