?>

Kırıkkale Valisi Makas: "Devletin imkanları milletin emrinde"

Kırıkkale valisi mehmet makas sulakyurt ilçesindeki temaslarına kaymakam mücahit aydoğdu ve belediye başkanı seyfettin çetiner'i ziyaret ederek başlayan vali makas, ardından esnafı gezerek vatandaşlarla sohbet etti

İnsan - 3 ay önce

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Sulakyurt ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinledi. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Vali Makas, vatandaş memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu belirtti.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Sulakyurt ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçedeki temaslarına Kaymakam Mücahit Aydoğdu ve Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner’i ziyaret ederek başlayan Vali Makas, ardından esnafı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Vali Makas başkanlığında "Kırıkkale Hasbihâl" toplantısı gerçekleştirildi. İl müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda eğitim, sağlık, özel idare hizmetleri, sosyal hizmetler ve asayiş konuları ele alındı. Muhtarlar, mahalle ve köylerine dair talep ve önerilerini iletti. "İnsan bizim başımızın tacı"

Vali Mehmet Makas, yaptığı açıklamada, devletin imkanlarını vatandaşların hizmetine sunmak için görevde olduklarını vurguladı. Makas, "Biz, devletin imkan ve kabiliyetini sizin emrinize sunmak adına o koltuklarda oturuyoruz. Hep ne diyoruz, ’insanı yaşat ki devlet yaşasın.’ Memnuniyetin olmadığı bir yerde devlet yönetmenin, belediye yönetmenin, kaymakamlık yapmanın, özel idareyi yönetmenin bir manası olabilir mi? Dolayısıyla sizin memnuniyetiniz bizim için önemli. Cumhurbaşkanımız hep ne diyor, ’insana hizmet, kamu hizmetinin öznesinde insan vardır.’ Hep insanı önceliyor. Dolayısıyla insan bizim başımızın tacı" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINDAN REKOR PERFORMANS

2025-02-21 13:24 - Ulaşım

CAN YÜCEL’İN İZİNDE ESKİ DATÇA: TAŞ EVLER VE EFSANEVİ GÜZELLİK

2025-02-22 13:03 - Kültür Sanat

KİLİMANJARO DAĞI’NDA TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI

2025-02-25 13:11 - Marmaris

Durali ve Hanife’nin 77 yıllık efsane evliliği

2025-02-25 13:30 - Marmaris

İlgili Haberler

Erzurum’daki seçimde yumruklu kavga

21:49 - İnsan

Mihalgazi’de 28 kişinin yaralandığı kazayla ilgili açıklama

19:41 - İnsan

Bakan Yumaklı, süt sağan kadınlara eşlik etti, keçi sağdı

19:03 - İnsan

İhtiyaç sahiplerine bayram sevinci: Sosyal market kapılarını açtı

17:45 - İnsan

Elazığ Ticaret Borsası yönetimi, TOBB 81’inci Genel Kuruluna katıldı

16:53 - İnsan

Günün Manşetleri

Konyaspor, Fenerbahçe Karşısında Erken Üstünlük Sağladı

16:17 - Spor

4 Yıl Sonra Gelen Umut

16:16 - Sağlık

Almanya'da 41 Yıl Çalışan Babanın Düğün Vizesi Kabusu!

16:01 - İnsan

2 işçi yangından atlayarak kurtulmaya çalıştı

16:01 - Asayiş

Bakan Tekin Van'da İnci Kefali Göçünü Yerinde İnceledi

15:56 - Siyaset