?>

Korkmaz kardeşlerin kickboks başarısı

Bitlis’i temsilen antalya’da düzenlenen türkiye kickboks şampiyonasına katılan bitlisli sporculardan özlem melek korkmaz (sağda) türkiye şampiyonu olurken, ablası gamze korkmaz (solda) ise türkiye 2. €?si olma başarısı elde etti.

Spor - 5 ay önce

Bitlis’i temsilen Antalya’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonasına katılan Özlem Melek Korkmaz Türkiye şampiyonu olurken, ablası Gamze Korkmaz ise Türkiye 2.’si oldu.

Elde ettikleri başarılarla sık sık adlarından söz ettiren milli sporcu Korkmaz kardeşler, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından 21-28 Ocak 2025 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Şampiyonasına katılan Korkmaz kardeşler, başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı. Tatvan Gençlik ve Spor Müdürlüğünün milli sporcularından Özlem Melek Korkmaz, low kick 48 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, ablası Gamze Korkmaz ise full contact 48 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Korkmaz kardeşlerin başarılarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, Korkmaz kardeşlerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Kaymakam Demir, “Tatvan’ımızın ve Bitlis’imizin gururu olan Özlem Melek Korkmaz ve Gamze Korkmaz kardeşleri yürekten tebrik ediyorum. Milli sporcularımızın gösterdiği azim ve elde ettikleri başarılar gençlerimiz için ilham kaynağıdır. Bu başarıda emeği geçen sporcularımıza, ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ediyor, uluslararası arenada da yeni zaferler bekliyoruz” diye konuştu.

Türkiye şampiyonu olan Özlem Melek Korkmaz ise “Şampiyonada bu başarıyı kazanmak benim için büyük bir gurur. Destekleriyle yanımda olan aileme, antrenörlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Türkiye ikincisi olan Gamze Korkmaz da, “Tatvan’ı ve Bitlis’i temsil etmek benim için her zaman onur verici. İkinci olmak da büyük bir başarı, ama hedefim her zaman zirve. Çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Korkmaz kardeşlerin elde ettiği başarı, kentte büyük bir sevinçle karşılanırken, genç sporcuların önümüzdeki dönemlerde uluslararası şampiyonalarda da Türkiye’yi temsil etmesi bekleniyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bayburt’ta vatandaşlara ’Metamfetamin Fotoblok’ eğitimleri verildi

2025-01-28 10:15 - Genel

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Samsun’da Metamfetamin ve Sentetik Ecza Ele Geçirildi

2025-01-27 12:24 - Asayiş

Mersin’de tırın gizli bölmelerinde 43 kilo 720 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-23 15:08 - Asayiş

Bodrum FK, Enis Bardhi’yi kadrosuna kattı

2025-01-24 16:38 - Spor

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Tekirdağ’da 10 Gram Metamfetamin ve Mühimmat Ele Geçirildi

2025-01-27 12:30 - Asayiş

BODRUM FK, ENİS BARDHİ'Yİ KADROSUNA KATTI

2025-01-24 16:51 - Spor

Kayseri Esen Metal SK Play-Off’ta

2025-01-28 09:29 - Spor

Yeni Rakip DeepSeek, Yapay Zeka Pazarını Salladı

2025-01-28 15:38 - Ekonomi

İlgili Haberler

Şampiyonlar madalyaları ve ödüllerini aldı

01:36 - Spor

Kocaelispor, Haidara’yı renklerine katıyor

23:16 - Spor

Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

22:12 - Spor

Sivasspor yeni sezona hazırlanıyor

21:46 - Spor

Sivasspor, Emre Gökay ile yeniden anlaştı

21:23 - Spor

Günün Manşetleri

Boy Uzatma Ameliyatıyla 10 Santimetreye Kadar Uzama İmkanı

10:29 - Sağlık

Yangından Etkilenen Hayvanlara Yardım Eli

10:27 - İnsan

Ayçiçeği Tarlaları Doğal Düğün Stüdyosu Oldu

09:56 - İnsan

Ayçiçeği Tarlalarına Çekirge İstilası

09:44 - Gündem

Scootera binen çocuğun üzerinden otomobil geçti

09:33 - Asayiş