?>

KTO’da Geniş Katılımlı Sektörel İstişare Toplantısı gerçekleştirildi

Kayseri ticaret odası’nda (kto) hayvancılık, et ve et ürünleri, gıda, tarım, sebze-meyve ticareti, yerel market zincirleri ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Ekonomi - 2 ay önce

Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) hayvancılık, et ve et ürünleri, gıda, tarım, sebze-meyve ticareti, yerel market zincirleri ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Ramazan ayı boyunca yerel ve zincir marketlerde yüzlerce üründe kampanya ve indirimler yapılacağının müjdesini veren KTO Başkanı Ömer Gülsoy; "Vatandaşlarımızın rahmet ve bereket ayı olan ramazan-ı şerifte gıda ürünlerine daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak, fırsatçılara göz açtırmamak ve şehrimizdeki dayanışma ruhunu güçlendirmek amacındayız. Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Sloganımızda ‘Ramazan boyunca zam yok, bereket çok’ olacak" dedi. Kayseri’de iş dünyasının nabzını tutan Ticaret Odası, sektörel istişare toplantılarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan ayı öncesi hayvancılık, et ve et ürünleri, gıda, tarım, sebze-meyve ticareti, yerel market zincirleri ve perakende sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras, Kayseri Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (Kayseri PERDER) Başkanı Mehmet Buçukoğlu ile çok sayıda sektör temsilcisinin katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı. Gülsoy: "Sloganımız ramazan boyunca zam yok, bereket çok"

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereket ayı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı;

"Vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’te temel gıda ürünlerine daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak, fırsatçılara göz açtırmamak, şehrimizdeki dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek amacındayız. Bu doğrultuda, sektör temsilcilerimizle bir araya gelerek gerekli adımları atıyoruz. Hem üreticilerimiz hem de perakende sektörü temsilcilerimiz bu süreçte vatandaşlarımıza destek olacak. Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Sloganımızda ‘Ramazan boyunca zam yok, bereket çok’ olacak."

Toplantıda, yerel ve zincir marketlerin Ramazan ayı boyunca kârsız ürün satışı yapacağı ve temel gıda ürünlerinde önemli indirimler uygulanacağını ifade eden Gülsoy, "Kayseri iş dünyasının bu süreçte üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum. Fiyat istikrarının sağlanması ve halkın alım gücünün korunması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırmızı Et Üreticileri Birliğimiz, Kayseri PERDER üyelerimiz, yerel marketlerimiz, yerel üreticilerimiz fedakârlık yapacaklar. Halkımıza en uygun fiyattan ürünlerini satacaklar. Yüzlerce üründe indirim yapılacak. Bunu da yerel marketlerimize asılan afişlerle halkımıza duyuracağız. Tüketicilerimizi ve sektör temsilcilerimizi de bilinçli hareket etmeye davet ediyorum. Fırsatçılığa karşı da birlikte net bir duruş sergileyeceğiz. Şehrimizin adına leke gelmesini asla istemiyoruz. Devletimizin değil sektör temsilcilerimizin gücünden faydalanmak istiyoruz. Vatandaşımızın yanında olarak indirim yapacak sektör temsilcilerimize, çalışanlarına da şimdiden teşekkür ediyorum. Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularıyla hayırlı ramazanlar diliyorum. Rabbim oruçlarımızı ağız tadıyla, sağlıklı bir şekilde tutmayı nasip etsin" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

İlgili Haberler

Samsun’da ’Yeşil OSB’ler için ilk adım

22:34 - Ekonomi

ATB Başkanı Çandır Şubat ayı Tarım-GFE değerlendirdi

18:11 - Ekonomi

Orhan Torun, TOBB İstişare Toplantısı’nda Yenişehir’i temsil etti

18:16 - Ekonomi

Giresun Ziraat Odası Başkanı Karan’dan FİSKOBİRLİK’e satış tepkisi

17:58 - Ekonomi

Hekimhan’da don hasarı sonrası ilk bilgilendirme toplantısı yapıldı

17:32 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık