?>

Kurye cinayetinde yargılama başlıyor

Balıkesir'de üniversite öğrencisi iken kuryelik de yapan ata emre akman'ın cinayetinde yargılama başlıyor. Zanlı e. ö. (17) ile tutuklu babasının dosyaları birleştirilirken, ilk dava tarihi 28 haziran olarak belirlendi.

Asayiş - 8 ay önce

Balıkesir’de üniversite öğrencisi iken kuryelik de yapan Ata Emre Akman’ın cinayetinde yargılama başlıyor. Zanlı E.Ö. (17) ile tutuklu babasının dosyaları birleştirilirken, ilk dava tarihi 28 Haziran olarak belirlendi.

Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) yolunu kesip, defalarca bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) için ’canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme’ suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava ile babası Orhan Ö. (39) için ’canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmeye azmettirme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davaların Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından birleştirilmesine karar verildi.

Balıkesir’de yaşanan olay, 11 Mayıs’ta Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak’ta meydana geldi. Zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman’ın sipariş dönüşünde E.Ö. tarafından önü kesildi. E.Ö., Akman’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Soruşturmanın ardından E.Ö. ve babası Orhan Ö. hakkında ayrı ayrı iddianame hazırlandı. E.Ö. hakkındaki iddianamede ’Fiili işlediği sırada 15 yaşını doldurmuş olup da 18 yaşını doldurmamış olan kişiler hakkında suç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde 14 yıldan 20 yıla, müebbet hapis cezasını gerektirdiği takdirde 9 yıldan 12 yıla kadar hapis cezasına hükmolunur’ maddesi de yer aldı. E.Ö. hakkında ’Canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme’ suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

Babası Orhan Ö. için de ’Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye azmettirme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi talep edildi. Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iki dosyanın birleştirilmesine karar verildiği öğrenildi. Alınan kararın ardından ilk dava tarihi de 28 Haziran olarak belirlendi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Barlar Sokağı

2024-05-27 11:53 - Marmaris

KATLİAMA HAYIR SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL

2024-05-25 13:16 - Gündem

KARACASÖĞÜT MÜCADELESİ  MUÇEV E KARŞI BİR KEZ DAHA KAZANILDI

2024-05-23 12:08 - Gündem

SOKAK DOSTLARI İÇİN TÜRKİYE AYAKTA

2024-05-27 10:59 - Gündem

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR: ÖLÜM FERMANINA HAYIR!

2024-05-29 11:08 - Gündem

ESNAF ODASİ TANITIM ATAĞINDA

2024-05-26 21:01 - Marmaris

BASINA BİR DARBE DE SGK’DAN

2024-05-28 17:23 - Gündem

YEŞİM CEREN BOZOĞLU 60 KİLO VERDİ!

2024-05-24 17:56 - Magazin

Fatih Erbakan, "Biz sokak hayvanların uyutulmasına kesinlikle karşıyız"

2024-05-24 13:03 - Siyaset

BU KADAR DA OLMAZ ARTIK

2024-05-25 13:59 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Eski sevgilisini bıçakla kafasından yaraladı

16:38 - Asayiş

Çatalca’da kuyuya düşen köpeği itfaiyeciler kurtardı

16:34 - Asayiş

Hastaneden hükümlü kaçırmaya çalıştılar

16:17 - Asayiş

Tekirdağ’da 1.2 milyon liralık kuyumcu soygununda 5 tutuklama

16:23 - Asayiş

Tır dorsesinde Afganistan uyruklu 5 göçmen yakalandı

16:18 - Asayiş

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık