?>

Manisa’nın yollarında hummalı çalışma

Kent genelinde yurttaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren manisa büyükşehir belediyesi, 2024 yılı nisan ayı sonrasında, 168 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yaptı. 170 kilometre sathi kaplama, 24 bin metrekare de sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilen büyükşehir belediyesi, 2025 yılında da çalışmalarını sürdürüyor. 2025 yılı için 600 bin metrekare kilitli parke taşı çalışmasını planladıklarını belirten fen işleri dairesi başkanı dilek yeltin, asfalt çalışmalarında ise 700 kilometre sathi kaplama, 60 kilometre de sıcak asfalt uygulaması yapılacağını belirtti.

Ekonomi - 6 saat önce

Kent genelinde yurttaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı Nisan ayı sonrasında, 168 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yaptı. 170 kilometre sathi kaplama, 24 bin metrekare de sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılında da çalışmalarını sürdürüyor. 2025 yılı için 600 bin metrekare kilitli parke taşı çalışmasını planladıklarını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin, asfalt çalışmalarında ise 700 kilometre sathi kaplama, 60 kilometre de sıcak asfalt uygulaması yapılacağını belirtti.

Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kilitli parke taşı çalışmaları ile asfalt uygulamaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, mahallelerde çeşitli nedenlerle yapılan kazılarla bozulan yol kaplamalarına hızlı bir şekilde müdahale ediliyor. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’ne ait yol ağında da ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt çalışmaları yürütülüyor. Çalışmaları anlattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin, gerçekleştirilen kilit parke çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Daire Başkanı Dilek Yeltin, "Nisan ayından itibaren 168 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmamız oldu. Bu çalışmalarımız altyapı kuruluşlarının çalışmasından sonra tamiratları ya da gelen talepler ve ihtiyaç duyulan yerler üzerine yapıldı" dedi. "Bu yıl 600 bin metrekare kilit parke"

Bu yılın programını da anlatan Yeltin, "2025 yılı içerisinde de 600 bin metrekare kilitli parke taşı yapımını programa aldık. İhale sürecini başlattık. Bu yıl içinde 600 bin metrekare parke taşı döşeme işlemini yapacağız" ifadelerini kullandı. "700 kilometre sathi, 60 kilometre sıcak asfalt"

Asfalt çalışmalarına da değinen Dilek Yeltin, "Nisan ayından itibaren 2024 yılı içerisinde 170 kilometre sathi kaplama çalışmamız oldu. 24 bin metrekare de sıcak asfalt uygulamamızı gerçekleştirdik. Bu yıl da hazırlıklarımızı tamamladık. 2025 yılı içerisinde ilçelerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda ihtiyaç duyulan yerlerde ve Büyükşehir Belediyesi’ne ait yol ağında, 700 kilometre sathi kaplama çalışmamız olacak. Aynı şekilde 60 kilometre de sıcak asfalt çalışmamız yapılacak" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

Fenerbahçe, ASVEL’i konuk edecek

2025-03-12 11:32 - Spor

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

Bayraklı’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

2025-03-10 12:46 - Genel

Sultangazi’deki Ramazan Etkinlik Çadırı’na çocuklardan yoğun ilgi

2025-03-10 15:59 - Genel

Ortaca'da Drone Destekli Trafik Denetimi

2025-03-11 11:11 - Genel

İlgili Haberler

Samsun Şehir Hastanesine ulaşım için 25 yeni otobüs alınacak

16:44 - Ekonomi

DSO ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" projesinde ilk adımı attı

16:28 - Ekonomi

Yeşil; "Desteklemeler büyük önem taşıyor"

16:06 - Ekonomi

Tekirdağ’da Şubat ayında 2 bin 714 konut satıldı

15:57 - Ekonomi

Yazlık sebzelerin fide satışlarına başlandı

15:36 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Meltem Menteşeli Cinayetinin Şüphelisi Firar Etti

16:24 - Asayiş

Yapay Zeka ile Yeni Nesil Dolandırıcılık

16:13 - Asayiş

İlk Yerli Banliyö Treni Test Sürüşünde

14:58 - Ulaşım

Nuriye Parmaksız'ı Arama Çalışmaları Sürüyor

14:52 - Asayiş

Akseki'de Yeni Endemik Bitki Keşfi!

14:46 - Gündem