Manisa’nın Akhisar ilçesindeki öğrenciler, SteamTv ismini verdikleri dijital kanalda birbirinden güzel çalışmalara imza atıyor. Bu yıl SteamTv kanalında çeşitli programlar sunan öğrenciler, 23 Nisan özel programında Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’yi ağırladı.
GreenBox (Yeşil Perde) Teknolojisi kullanılarak hazırlanan programda öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel bir haber kuşağı hazırladı. Haber Kuşağına bağlanan Manisa İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli stüdyodaki öğrenciler başta olmak üzere bütün öğrencilerin 23 Nisan bayramını kutladı.
Öğrencileri tebrik eden Uğurelli gelişmeyi şu sözlerle değerlendirdi: "Manisa Maarif Ailesi olarak vizyonumuz, bilgiyi pasif tüketen nesiller yerine Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli uyarınca, süreç içinde aktif olarak bilgiyi öğrenen ve tecrübelerini kullanarak yenilikler üreten nesiller inşa etmektir. Bu doğrultuda öğrencilerimizin kendini ifade etme fırsatı bulduğu Steam Tv kanalında, Yeşil Perde Teknolojisi kullanılarak sunulan haber kuşağına konuk olduk. Bu vesile ile bütün öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."
HABER KAYNAĞI : İHA