?>

Mansur Yavaş: "Masadaki diğer seçenekler her zaman gündemdedir"

Ankara büyükşehir belediye başkanı mansur yavaş, cumhuriyet halk partisi'nde (chp) cumhurbaşkanı adayını belirlemek için gerçekleştirilen ön seçimin hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "masadaki diğer seçenekler her zaman gündemdedir" dedi.

Siyaset - 4 ay önce

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) cumhurbaşkanı adayını belirlemek için gerçekleştirilen ön seçimin hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "Masadaki diğer seçenekler her zaman gündemdedir" dedi.

Ankara Çankaya’da bulunan bir otelin konferans salonunda düzenlenen programla Siyaset Araştırma Merkezi (SİYASAM) açıldı. Mansur Yavaş, basın mensuplarının "CHP’de gerçekleştirilen ön seçimi nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, "Bu konudaki açıklamamı yaptım, ön seçim hayırlı olsun dedim. Bunun haricinde söyleyecek bir şey yok, izliyoruz. Masadaki diğer seçenekler her zaman gündemdedir" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin "CHP’nin de aynı saatte toplantısı vardı. Neden bu toplantıya katılmayı tercih ettiniz?" sorusu üzerine Yavaş, "Özel bir sebebi yok. Biraz provoke bir soru oldu bu. Bu toplantı daha önceden belli olmuştu. Buraya katıldım, 20 dakika sonra ayrılacağım. SODEMBEK diye bir programı var CHP’nin, ona yetişeceğiz buradan" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINDAN REKOR PERFORMANS

2025-02-21 13:24 - Ulaşım

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

CAN YÜCEL’İN İZİNDE ESKİ DATÇA: TAŞ EVLER VE EFSANEVİ GÜZELLİK

2025-02-22 13:03 - Kültür Sanat

KİLİMANJARO DAĞI’NDA TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI

2025-02-25 13:11 - Marmaris

İlgili Haberler

Putin, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüştü

00:12 - Siyaset

Bakan Fidan: "Türkiye’nin önceliği Gazze’deki katliamın durdurulması, insani yardımların bir an evvel ulaştırılması"

22:14 - Siyaset

Bakan Fidan, Hamas heyeti ile bir araya geldi

21:46 - Siyaset

DEM Partili belediye başkanı, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

21:41 - Siyaset

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan Başbakanı Asadov ile bir araya geldi

20:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Boy Uzatma Ameliyatıyla 10 Santimetreye Kadar Uzama İmkanı

10:29 - Sağlık

Yangından Etkilenen Hayvanlara Yardım Eli

10:27 - İnsan

Ayçiçeği Tarlaları Doğal Düğün Stüdyosu Oldu

09:56 - İnsan

Ayçiçeği Tarlalarına Çekirge İstilası

09:44 - Gündem

Scootera binen çocuğun üzerinden otomobil geçti

09:33 - Asayiş