?>

MASKİ, hizmet kalitesini artırmak için sahada

Manisa büyükşehir belediyesi, alt yapı hizmetlerinde aksaklık yaşanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, manisa su ve kanalizasyon idaresi (maski) genel müdür yardımcısı bülent çamur, ahmetli ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ekonomi - 4 ay önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi, alt yapı hizmetlerinde aksaklık yaşanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Bülent Çamur, Ahmetli ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş ile bir araya gelen Bülent Çamur, ilçenin alt yapı ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Çamur, daha sonra Ahmetli Atık Su Arıtma Tesisi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. MASKİ Ahmetli İlçe Şefliği’ni de ziyaret eden Çamur, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personelle görüş alışverişinde bulundu. "Koordineli bir şekilde çalışıyoruz"

MASKİ’nin 17 ilçede ve kırsal mahallelerde kesintisiz hizmet sunduğunu vurgulayan Genel Müdür Yardımcısı Bülent Çamur, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’in öncülüğünde, ilçelerimizin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak için koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Ahmetli’de de personelimiz ile bir araya geldik, sahada incelemelerde bulunduk. Ahmetli’de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde eksiklikleri yerinde tespit ettik ve çözüm için gerekli adımları atacağız" dedi.

Çamur, ayrıca, Merkez Atık Su Arıtma Tesisi ve MASKİ’ye ait depolarda incelemelerde bulunarak yetkili personelden bilgi aldı. Alt yapı yatırımlarının sorunsuz ilerlemesi için saha çalışmalarının önemine dikkat çeken Çamur, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmaların kararlılıkla süreceğini belirtti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

Kent içi raylı sistemi 634 kilometreye çıkacak

2025-02-11 13:48 - Ulaşım

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MALATYA’YA ARAÇ DESTEĞİ

2025-02-10 12:44 - Ulaşım

İlgili Haberler

Kuyumculuk fuarında Ravi pırlanta dikkatleri üzerine çekti

15:03 - Ekonomi

Hasar tespitinde yeni dönem: Çekiçle 5 dakikada karar devri bitti

14:36 - Ekonomi

Oltu ilçesine 17 milyon yatırım, 250 kişiye iş imkanı sunacak

11:24 - Ekonomi

Bakan Uraloğlu’ndan ‘Yap-İşlet-Devret’ açıklaması

10:55 - Ekonomi

Belediyede hasat zamanı

10:47 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş