?>

Melikgazi’den şehrin trafik yükünü alacak yeni yol

Melikgazi belediye başkanı doç. Dr. Mustafa palancıoğlu, köşk mahallesi aşık veysel bulvarı’nı, talas bulvarı’na bağlayan 3 kilometrelik alternatif yolu yerinde inceledi.

Genel - 7 ay önce

Melikgazi Belediyesi şehrin trafiğini rahatlatacak yeni yol çalışmalarını sürdürüyor. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Köşk Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı’nı, Talas Bulvarı’na bağlayan 3 kilometrelik alternatif yolu yerinde inceledi. Başkan Palancıoğlu, “İnşallah 1 ay içerisinde Kayseri’ye yeni bir trafik aksı kazandıracağız” dedi.

Hem ilçeye hem de Kayseri’ye yeni ve konforlu yollar kazandırarak vatandaşların ulaşımını rahatlatmak için çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediyesi; Adnan Doğu Kışlası ve Erciyes Üniversitesi’nin arasına, Talas Bulvarı’nı Teknopark’a (Aşık Veysel Bulvarı) bağlayacak yeni yolu açmak adına yoğun çaba sarf ediyor. Son aşamaya gelinen, 3 kilometre uzunluğa ve 15 metre genişliğe sahip yol tamamlandığında şehre güzel bir alternatif bağlantı yolu kazandırılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu yolun 3 önemli bulvarın yükünü alacağını belirterek; "Bu yol Talas Bulvarı’nı Teknopark’a bağlayacak olan güzel bir hat. Burada yaklaşık 1 senedir süren alt yapı çalışmaları ve diğer faaliyetlerle birlikte son aşamaya geldik. Büyükşehir Belediyemiz de hem Teknopark Kavşağı’nı hem de Talas Bulvarı’ndaki kavşağı inşallah yapacak. Eğer bir terslik olmazsa 1 ay içerisinde Kayseri’ye, Melikgazi’ye yeni bir trafik aksı, yeni bir yol kazandırmış olacağız. Dolayısıyla bu yol Hulusi Akar Bulvarı’nın, Kartal Bulvarı’nın ve Talas Bulvarı’nın yükünü hafifletecek. Çok da güzel bir yol olacak peyzajıyla birlikte. Sağına soluna çınar ağacı dikeceğiz. Vatandaşlarımız yolu kısaltmak için Erciyes Üniversitesi’nin içerisinden diğer tarafa geçmeye çalışıyor. İşte bu yol üniversiteye girmeden hem Talas’a hem de şehir merkezine gidenlere çok büyük kolaylık sağlayacak. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kurtalan’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

2024-07-19 10:36 - Asayiş

İngiliz Kraliçesi’nin portresini dokuttuğu ünlü modacı, genç yetenekleri yetiştirecek

2024-07-19 10:25 - Eğitim

Antalya’da şehir bostanlıklarında ilk hasat gerçekleşti

2024-07-19 11:41 - Gündem

Bayram: “Adana konteyner limanı ile dünya şehri olacak”

2024-07-19 09:36 - Ekonomi

Trump, "Tarihin en büyük işgali şu anda ülkemizde gerçekleşiyor"

2024-07-19 11:26 - Siyaset

Tulum peyniri konusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

2024-07-19 08:36 - Genel

MUĞLA DİŞ HEKİMLERİ ODASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ

2024-07-19 11:15 - Sağlık

Formula 1’de sıradaki durak Macaristan

2024-07-19 11:25 - Spor

32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali başladı

2024-07-19 09:29 - Kültür Sanat

Pazarspor, Yavuz Alemdar’ın sözleşmesini yeniledi

2024-07-19 10:36 - Spor

İlgili Haberler

"Trump’ın amacı Orta Doğu’yu İsrail’e bırakıp, Çin’le karşılaşmak"

14:17 - Genel

Avustralya’da bir evin bahçesinde 102 zehirli yılan bulundu

14:03 - Genel

Nazilli Belediyesi Şirinevler Mahallesi’ndeki çalışmalarını sürdürüyor

14:11 - Genel

Bandırma’nın yüksek kesimleri beyaza büründü

14:06 - Genel

Bursa Büyükşehir’den teknoloji alanında önemli iş birliği

14:06 - Genel

Günün Manşetleri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi için Kadrosunu Güncelledi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş

Yapay Zeka Yardımıyla Cezayı İptal Ettirdi

12:43 - Asayiş

Anneye 27 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

12:10 - Asayiş

Beşiktaş, Sivasspor Deplasmanında 3 Puan Peşinde

12:09 - Spor