?>

Merkezefendi Alzheimer Yaşam Merkezi’ndeki büyüklerin Anneler Günü kutlandı

Merkezefendi belediye başkanı şeniz doğan, anneler günü dolayısıyla alzheimer yaşam merkezi’ndeki büyükler bir araya gelerek anneler gününü kutladı. Başkan doğan, “alzheimer yaşam merkezi bizim için bir iş değil tamamen bir gönüllülük olayı” dedi.

İnsan - 9 ay önce

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Anneler Günü dolayısıyla Alzheimer Yaşam Merkezi’ndeki büyükler bir araya gelerek anneler gününü kutladı. Başkan Doğan, “Alzheimer Yaşam Merkezi bizim için bir iş değil tamamen bir gönüllülük olayı” dedi. Merkezefendi Belediyesi tarafından Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nda Alzheimer Yaşam Merkezi’nde bulunan büyükler için Anneler Günü’ne özel etkinlik düzenledi. Gerçekleştirilen programda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, büyükler ile bir araya geldi. Başkan Doğan, Alzheimer teşhisi konulan büyüklerin Anneler Günü’nü kutlayarak hediye verdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, büyüklerle beraber anneler gününde hatıra fotoğrafı çekilerek bu anı ölümsüzleştirdi. Merkezefendili büyükler de kendilerini ziyarete gelen ve her zaman yanlarında olan Başkan Doğan’a teşekkür etti. Korosuyla etkinliğe katılarak büyüklere keyifli anlar yaşatan Gönül Köprüsü Dayanışma Dernek başkanı Nergis Şenocak, programın ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a çiçek takdim etti. “Büyüklerimizi hiç unutmuyoruz her zaman kalbimizdesiniz”

Bütün büyüklerin ellerinden öpen ve sağlıklı yaşam dileyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Alzheimer Merkezimizde sizlerle birlikte Anneler Günü’nü ve tüm özel günleri kutlamanın ve o maneviyatı yaşamanın ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu biliyoruz. Anneler Günü’nde de siz değerli büyüklerimizi zaten hiç unutmuyoruz, her zaman kalbimizdesiniz. Denizli’de sizlerle birlikte Alzheimer Merkezimize bir ilki gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz günden beri kimse doğduğuna ve yaşadığına pişman olmasın demiştik. Özellikle büyüklerimiz hayatlarına devam ederken son günlerine kadar rahat, huzurlu, mutlu ve konforlu yaşamasını istiyoruz. Alzheimer Yaşam Merkezimize ne zaman gelsem sizlerin yüzünüzdeki o gülümseme ve o rahatlık bizleri de çok mutlu ediyor. Alzheimer Yaşam Merkezi bizim için bir iş değil tamamen bir gönüllülük olayı aslında. Bizler her daim siz değerli büyüklerimizin yanındayız. Bizi büyüten, emek veren ve bu günlere getiren büyüklerimizin bir kez daha ellerinden öpüyorum. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

2024-05-09 18:44 - Marmaris

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

İlgili Haberler

DTSO Başkanı Bıyık "Turizmin önemli bir ihracat kalemi"

16:59 - İnsan

Kar ve soğukta çalışanlara iç ısıtan jest

16:57 - İnsan

Emevi Camii’nde cuma namazı kılındı

16:25 - İnsan

Odunpazarı’nda dijital arşiv dönemi: 8,5 milyon evrak dijitalleşti

16:25 - İnsan

Terme zabıtası okul kantinlerini denetledi

16:25 - İnsan

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık