?>

Mest eden manzarada kartopu keyfi

Ankara'nın doğal güzelliklerinden biri olan çubuk karagöl, kar yağışıyla birlikte beyaz bir örtüye büründü. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, doğanın eşsiz manzarası eşliğinde kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak keyifli anlar yaşadı.

Genel - 2 ay önce

Ankara’nın doğal güzelliklerinden biri olan Çubuk Karagöl, kar yağışıyla birlikte beyaz bir örtüye büründü. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, doğanın eşsiz manzarası eşliğinde kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak keyifli anlar yaşadı.

Kar yağışıyla birlikte muhteşem bir manzaraya kavuşan Karagöl, doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekti. Ziyaretçiler, göl çevresinde yürüyüş yaparak doğanın tadını çıkardı. Karın yağdığını öğrenen birçok kişi sabahın erken saatlerinde bölgeye gelerek doğayla iç içe vakit geçirdi.

Karagöl’ün doğasını görmek ve kar keyfi yapmak için gelen Andaç Ünal, bölgeye sık sık geldiğini belirterek, "Buraya doğanın ve tabiatın güzelliğini görmek için geldim. Kar yağdığını duyunca arkadaşımı da alıp hemen geldik. Burası ikinci ya da üçüncü gelişim. Çok keyifli bir ortam var, temiz ve sakin. Kartopu oynadık, eğlendik, şimdi de oturup manzaranın tadını çıkarıyoruz" dedi.

Karagöl’ün doğallığını ve sakinliğini seven Cansu Tören, kış manzarasını görmek için geldiğini söyleyerek, "Burası benim ikinci gelişim. Kar yağdığını duyunca arkadaşımla hemen geldik. Yabani hayvanları da görmek istiyorduk ama maalesef denk gelemedik. Burası gerçekten çok keyifli bir yer, şehirden kaçmak isteyenler için harika bir nokta. Kartopu oynadık, çok eğlendik. Kardan adam yapmayı planlıyorduk ama zaman yetmeyecek gibi görünüyor. Uzun zamandır kar görmemiştim, gerçekten özlemişim" ifadelerini kullandı.

Sabah kar yağışı haberini alır almaz Karagöl’e geldiklerini belirten Aziz Akdemir ise "Biz merkezde oturuyoruz, oraya kar yağmadığı için buraya geldik. Normalde yaz aylarında piknik yapmak için geliyoruz ama karın keyfi bambaşka. Sabah haberini aldık, hemen yola çıktık. Kardan adam yapmaya başladık, kartopu oynadık ve birbirimizi kara gömdük. Gerçekten çok eğlenceli bir gün geçiriyoruz" diye konuştu.

Karagöl, doğaseverler için her mevsim ayrı bir güzellik sunarken, kar yağışıyla birlikte adeta bir kış masalına dönüştü. Bölgeyi ziyaret edenler, temiz havada vakit geçirerek ve doğayla iç içe eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

Develi’de kar kalınlığı 30 santime ulaştı

2025-02-13 15:09 - Gündem

Kahtalı Mıçe, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

2025-02-16 16:06 - Magazin

İlgili Haberler

Esenyurt’ta kültür sanat coşkusu: Çehov Kabare kapalı gişe oynadı

16:26 - Genel

Kırsala Büyükşehir Eli: Yeşilbağcılar Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor

16:15 - Genel

Türk Hava Yolları, Avrupa havacılığında yeni çağı kutluyor

15:52 - Genel

Muğla basınının duayeni Erdan’a veda

15:54 - Genel

Yenilenen Antalya Havalimanı ilk yolcularını karşıladı

15:30 - Genel

Günün Manşetleri

Elektronik Sigara Çocuk Yaşta Akciğer Kanseri Yapıyor

15:29 - Sağlık

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

15:06 - Asayiş

Epilepsi Hastası Minik Aras'ın Hayali Gerçekleşti

13:44 - İnsan

Bıçaklı Kavgada Bir Genç Hayatını Kaybetti

13:18 - Asayiş

Temizlikçi Kılığında Ayakkabı Hırsızlığı

13:09 - Asayiş