?>

Milletvekili Ayşe Böhürler’den Boyacıköy Mahallesi’ne ziyaret

Ak parti kayseri milletvekili ayşe böhürler, kocasinan ilçesine bağlı boyacıköy mahallesi'ni ziyaret ederek, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Genel - 7 ay önce

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kocasinan İlçesine bağlı Boyacıköy Mahallesi’ni ziyaret ederek, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Tarım İl Müdürü Bülent Saklav, Kocasinan İlçe Tarım Müdürü Abdülaziz Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu ile beraber il merkezine 25 kilometre mesafedeki Kuşçu Baraj yolu üzerinde bulunan Boyacıköy Mahallesi’ni ziyaret etti.

Boyacıköy halkının sorunlarını dinleyen Milletvekili Ayşe Böhürler, halkın ulaşım yolu olan Göğdere yolunun yapılması, Göğdere’den sonraki Mahalleye giriş yolunun genişletilerek, en az tek taraflı olarak kaldırım döşenmesi, Mahalle içindeki alanlarda bulunan ağaçların bakımı ve sulanması, kanalizasyon sisteminin 150 haneye göre yapıldığını 700 haneye çıkına çekmediğini ve yenilenmesi gerektiğini, atık su ve foseptik alanının çok küçük geldiği ve dışarıya koku verdiği için büyütülerek köy dışına taşınması gerektiği gibi talep ve sorunlarının çözümü konusunda takipçi olacağını söyledi.

Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav’da geçen yıl Boyacıköy Mahallesi’ne 3 milyon TL destek verdiklerini söyleyerek, ilgilenenler için bir dönümden az olmamak şartıyla tıbbi aromatik bitki ekimi içi fide ve destek verileceğini, mahalle dahilinde 297 büyükbaş, 5 bine yakın da küçükbaş hayvan bulunduğunu, toplam 64 çiftçiye tohum desteğinde bulunduklarını, bu mahallede 74 çiftçinin bin 124 hektar alanı ektiğini, bu desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Boyacıköy Mahalle Muhtarı Ahmet Berk, Boyacıköy Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Allaattin Kaplan ve tarım yapan çiftçilerle de görüşen, onların taleplerini dinleyen Milletvekili Ayşe Böhürler, çiftçilerin çıkan üründen ve devletin verdiği destekten memnun olduğunu ifade etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kurtalan’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

2024-07-19 10:36 - Asayiş

İngiliz Kraliçesi’nin portresini dokuttuğu ünlü modacı, genç yetenekleri yetiştirecek

2024-07-19 10:25 - Eğitim

Antalya’da şehir bostanlıklarında ilk hasat gerçekleşti

2024-07-19 11:41 - Gündem

Bayram: “Adana konteyner limanı ile dünya şehri olacak”

2024-07-19 09:36 - Ekonomi

Trump, "Tarihin en büyük işgali şu anda ülkemizde gerçekleşiyor"

2024-07-19 11:26 - Siyaset

Tulum peyniri konusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

2024-07-19 08:36 - Genel

MUĞLA DİŞ HEKİMLERİ ODASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ

2024-07-19 11:15 - Sağlık

Formula 1’de sıradaki durak Macaristan

2024-07-19 11:25 - Spor

32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali başladı

2024-07-19 09:29 - Kültür Sanat

Pazarspor, Yavuz Alemdar’ın sözleşmesini yeniledi

2024-07-19 10:36 - Spor

İlgili Haberler

İŞKUR’dan üniversite öğrencilerine iş deneyimi ve maddi destek fırsatı

17:06 - Genel

Beylikdüzü Belediyesi’nden Hatay Defne’ye etüt merkezi

16:58 - Genel

Milli Eğitim Bakanlığıyla Yeşilay arasında "Bağımsızlık Seferberliği" kampanyası işbirliği protokolü imzalandı

16:38 - Genel

Başkan Aydın vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

16:34 - Genel

Gürsu’nun nüfusu arttı

16:35 - Genel

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık