?>

Milletvekili Ölmeztoprak: "Hedefimiz yüzde yüz milli savunma"

Milletvekili ölmeztoprak,” hedefimiz yüzde yüz milli savunma”

Siyaset - 10 ay önce

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, "Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda ortaya koyduğumuz hedeflerde ve kritik teknolojilerde ’Yüzde 100 Milli Savunma Sanayii’ vizyonuna ulaşma yolundaki gayret ve çalışmalarımız devam ediyor” dedi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Aselsan Malatya’yı ziyaret etti. Aselsan’ın deprem bölgesi Malatya’ya yatırım yapmasının depremin izlerinin silinmesi bağlamında atılan çok önemli bir adım olduğunu belirten AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde deprem bölgesi kentlerimize yatırımlarımız hem bütçesel hem de iş gücü manasında devam ediyor. Aselsan’ın Malatya’mıza elektronik bakım, onarım ve elektronik kart dizgi tesisini kazandıracak olması milli güvenlik hamlesi açısından şehrimizin vitrininde ve işleyişi içerisinde görebilmek hem istihdam hem milli güvenliğe sunulan katma değer ile birlikte üniversite, şehir, sanayi iş birliği çerçevesindeki entegrasyon açısından oldukça önemlidir" dedi. "Hedefimiz yüzde yüz milli savunma"

Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda ’Yüzde 100 Milli Savunma Sanayii’ vizyonuna ulaşma yolundaki gayret ve çalışmaların da sürdüğünü belirten Milletvekili Ölmeztoprak, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bakanlarımızın talimatları ve himayelerinde savunma sanayi ile diğer alanlardaki millileşme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah millileşme ve yerlileşmede yakalanan yüzde 80 ila 85 rakamlarını yüzde yüzlere tamamlamak gayretindeyiz" ifadelerini kullandı. “Yeni çarşı çalışmaları hızla devam ediyor”

Aselsan ziyareti sonrası Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, burada yaptığı konuşma da ise, ”6 Şubat depremleri sonrası büyük bir yıkım yaşayan ve ardından hızlıca inşa, imar ve ihya çalışmalarına başlanan kent merkezimizdeki yeni çarşı projemizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Sürdürülen çalışmalarla bir kısmı 2024’te teslim edilecek kalıcı işyerlerinin ticaret hayatını canlandıracak ölçüde bir memnuniyeti sağlayarak teslimatlarla yolumuza devam edeceğiz. Tasarruf tedbirleri dışında tutulan deprem bölgesi iller arasında yer alan Malatya’mızda verilen krediler, kredi faiz oranları, hibe ve dahil olan bütün süreçleri takip edeceğiz. İnşallah esnaflarımız kalıcı işyerlerine yerleştiğinde farklı bir motivasyonla çalışmalara devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik diyoruz her daim bunun içinde siyasette, bürokraside, sivil toplum kuruluşlarımızda kamuoyu dengesini oluşturan bütün parametreler halkımızın hizmetindedir" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Boykot Olmayan Ayakkabı Markaları Hangileri? Yerli Ayakkabı Markaları Listesi

2024-06-24 14:53 - Gündem

Hametan Krem Nedir? Ne İşe Yarar?

2024-06-24 17:17 - Genel

Yumoş İsrail malı mı ?

2024-06-22 16:15 - Genel

MARMARİS’E DOĞALGAZ İÇİN BÜYÜK KAMULAŞTIRMA

2024-06-28 10:32 - Gündem

MARMARİS’TE TORUNUN TORUNUYLA YAŞAYAN 101’LİK DELİKANLI

2024-06-26 12:02 - Yaşam

DÜNYA İKİNCİSİ SULTANİYE KAPLICASI’NA İLGİ BÜYÜK

2024-06-29 12:20 - ÇEVRE

Türk Malı İçecekler 2024 (Tam Liste)

2024-06-24 11:37 - Genel

MARMARİS’TE DOMUZ SORUNU GİDEREK ARTIYOR

2024-06-24 10:38 - Marmaris

ADALA’NIN UNESCO KORUMALI CENNETİ HERMOS KANYONU

2024-06-26 16:40 - Yaşam

LEZZETLİ BALIKTA PÜF NOKTA: MEVSİMİNİ BİLMEK

2024-06-25 13:33 - İnsan

İlgili Haberler

ABD, yeni gümrük vergileri sonrası 18 ülkeden yazılı teklif aldı

23:41 - Siyaset

Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff, bu hafta Putin ile görüşecek

22:55 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Pakistan ile tam bir uyum içindeyiz"

22:05 - Siyaset

Bakan Uraloğlu, Suriye Kara ve Deniz Limanları Genel İdaresi Başkanı Bedevi ile bir araya geldi

21:22 - Siyaset

Trump, Mayıs’ta Orta Doğu turuna çıkacak

20:44 - Siyaset

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık