?>

MİMDER Başkanı Bülbüloğlu, Başkan Taşkın ile bir araya geldi

Malatya inşaat müteahhitleri derneği (mimder) yönetim kurulu başkanı mehmet bülbüloğlu, yönetimiyle birlikte battalgazi belediye başkanı bayram taşkın’ı ziyaret etti.

Ekonomi - 6 ay önce

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, yönetimiyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Battalgazi Belediye Başkan Bayram Taşkın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 6 Şubat depremi sonrası yeniden inşa sürecinin sürdüğü Malatya’da rezerv ve yerinde dönüşüm alanlarının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Taşkın, "Akpınar’daki rezerv alanınızda çalışmalar son sürat devam ediyor. Yine Saray Mahallesi’ndeki çalışmalara da hız verildi. Kışla caddesinin Saray Mahallesi içinde kalan tarafında dükkanlar tahliye edildi ve yıkım çalışmaları başladı. Ümit ediyorum ki çarşımız biran önce yapılarak eskisinden daha güzel bir Malatya’ya kavuşacağız. Hükümetimiz deprem bölgesinin biran önce ayağa kalkması adına yoğun bir mesai harcıyor. Yerel yönetimler olarak bizler de kentimizin biran önce eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Sizler gibi değerli sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek birlikte bu süreci en iyi şekilde tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

İMKON Genek Başkan Yardımcısı ve MİMDER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu ise Malatya’nın yeni inşa sürecinde her kesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Rezerv ve yerinde dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini de belirten Bülbüloğlu, Battalgazi ilçesinin imar sorunları için de çalışma başlatılması gerektiğini ifade etti.

MİMDER olarak bu süreçte ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Bülbüloğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ile istişare ederek çalışmalara destek olacaklarını söyledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Okan Buruk: “Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız”

2024-08-07 20:20 - Spor

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

Başkan Ünlü: Marmaris son yıllarda daha fazla geriye gitmiş

2024-08-08 15:25 - Marmaris

MARMARİS AMOS'TA SİNTİNE SIKINTISI

2024-08-05 13:16 - Marmaris

İlgili Haberler

Başkan Çerçioğlu: "Aydın sanayisinin gelişimine katkı sunmak için çalışmaya devam edeceğiz"

20:02 - Ekonomi

Kemerin imitasyonu 1000 TL’ye satılıyor

18:09 - Ekonomi

Atakum’da çiftçilere 4 bin adet sebze ve meyve fidanı dağıtılıyor

16:17 - Ekonomi

Aydın’da en düşük çay fiyatı 13,5 TL oldu

15:16 - Ekonomi

Başkan Kurnaz: "Öz kaynaklarımızı kullanarak 50 milyon TL tasarruf sağladık"

14:50 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Vanlı Boksör Anıl Çelik, İranlı Rakibini Nakavt Etti

16:22 - Spor

Fenerbahçe, Virtus Bologna’yı Mağlup Etti

16:22 - Spor

açık elektrik panoları tehlike saçıyor

16:21 - Asayiş

Kadın sürücü, aracını yatak odasına soktu

16:21 - Asayiş

Feci Kazada Tofaş Otomobil Hurdaya Döndü, 1 Ölü, 2 Yaralı

16:21 - Asayiş