?>

Muğla Valisi Akbıyık: “Milletimizin başı sağ olsun”

Muğla valisi akbıyık: €? milletimizin başı sağ olsun”

Asayiş - 4 ay önce

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden havalanan ambulans helikopterin hastane binasına çarparak düşmesinin ardından bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Muğla Valisi İdris Akbıyık, “Sağlık Bakanlığımıza bağlı ambulans helikopter kalkış esnasında eğitim araştırma hastanemizin dördüncü katına çarparak düşüyor. İçinde bulunan 2 pilot, bir hekim ve bir personelimiz vefat ediyor. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Sabah saatlerinde Muğla’dan Antalya’ya gitmek için havalanan ambulans helikopter, havalandıktan bir süre sonra yoğun sis dolayısıyla hastane binasına çarparak kaza kırıma uğradı. Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler kaza yerinde çalışmalarını sürdürürken, helikopterde bulunan 2 pilot, bir doktor ve bir personel hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeye gelen Muğla Valisi İdris Akbıyık incelemelerde bulundu. Vali Akbıyık incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün sabah 10.06 sıralarında Menteşe ilçesi Kötekli Mahallemizde bulunan eğitim araştırma hastanemizin pistinden kalkan Sağlık Bakanlığımıza bağlı Ambulans helikopter kalkış esnasında eğitim araştırma hastanemizin dördüncü katına çarparak düşüyor. İçinde bulunan 2 pilot, bir hekim ve bir personelimiz vefat ediyor. Yoğun sis var. Sebebi araştırılıyor. Olay olur olmaz tüm ekiplerimiz olay yerine intikal ediyorlar. Ama maalesef 4 personelimiz vefat ediyor. Vefat eden doktorumuza pilotlarımıza ve personelimize Alllah’tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Ayrıca ilk bilgilere göre buradan Antalya’ya havalanmak için kalkıyor. Ama olay daha taze araştırıyoruz, hastane içinde ise herhangi bir sıkıntılı durum yok” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 516 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-20 22:44 - Asayiş

Batman’da çocuğun parmağına sıkışan metal, itfaiye ekiplerince çıkarıldı

2024-12-21 17:21 - Asayiş

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

Marmaris'te 24 saatte hava sürprizleri

2024-12-21 14:04 - Marmaris

Marmaris'in Doğal Cenneti, Turgut Şelalesi

2024-12-20 12:33 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

Ankara Deneyap Proje Şenliği Sincan’da başladı

2024-12-15 14:18 - Teknoloji

Yenişehir’e dev yatırımda sona yaklaşıldı

2024-12-17 15:52 - Genel

İlgili Haberler

Batman’da araç şarampole yuvarlandı: 3 yaralı

12:01 - Asayiş

Keşan’da motosiklet denetiminde 408 bin TL ceza kesildi

12:00 - Asayiş

Kars’ta kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı

11:59 - Asayiş

Karaman’da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

11:54 - Asayiş

Kaçak avcılar, yaban keçileriyle birlikte suçüstü yakalandı

11:50 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bahar Alerjilerine Dikkat! Uzmanından Önemli Uyarılar

11:31 - Sağlık

UEFA VAR Sempozyumu Lizbon'da Yapıldı

11:21 - Spor

Uzmanından Kalıcı Kilo Verme Tüyoları

11:17 - Sağlık

Jeoloji Mühendisi Çelik'ten İstanbul Depremi Açıklaması

11:10 - Gündem

Ev Hırsızlarının Şok Eden Sicili

10:55 - Asayiş