?>

PAHALILIĞIN SORUMLUSU BODRUM DEĞİL ÜLKE EKONOMİSİ!

  Son günlerde gündemi meşgul eden Bodrum pahalı gündemiyle ilgili Bodrum Güçbirliği Derneği bir açıklama yaptı. Dernek başkanı Serdar Kayhan sorunun ülke ekonomisinden kaynaklandığını, pahalılığın sorumlusunun mevcut hükümet olduğunu söyledi.

Ekonomi - 9 ay önce

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Bodrum’a ısrarla pahalı yaftası yapıştırmaya kalkmanın Bodrum’a haksızlık olduğunu söyledi. Ülkede yaşanan ekonomik sorunların tüm şehirleri olduğu gibi Bodrum’u da çok etkilediğini söyleyen Serdar Kayhan, pahalılığın sadece Bodrum’u değil tüm Türkiye’yi kıskaca aldığını söyledi.

 

BODRUM’A HAKSIZLIK YAPILIYOR!

5-6 yıl önce dönemin Maliye Bakanının doların 10 liraya çıkamayacağını söylediğini ama bugün doların 35 lira sınırına dayandığını hatırlatan Serdar Kayhan; “öyle bir hava yaratılıyor ki sanki pahalılık sadece Bodrum’a özel. Halbuki tüm Türkiye bu sorunu yaşıyor. Tıpkı Bodrum’da olduğu gibi ülkemizin her şehrinde çok pahalı ve ucuz mekanlar var. Ama konu Bodrum olunca, en pahalı mekanlardan paylaşılan adisyonlar sanki Bodrum’un tamamını anlatıyor gibi bir algı yaratılıyor. Bu oluşturulan algı, Bodrum’a yapılan büyük bir haksızlık. Bugün yaşanan ekonominin sorumlusu hiç kuşkusuz hükümet politikalarıdır. Gencimizden emeklimize, işçimizden memurumuza Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarımız ciddi ekonomik sıkıntı çekiyor. Bunun sorumlusu da ekonomi kurmaylarıdır. Biz Bodrum Güçbirliği Derneği olarak Bodrum üzerinden yaratılan bu algıyı kabul etmiyoruz. Sorun Bodrum değil, hükümetin uyguladığı yanlış politikalardır” dedi.

 

Serdar Kayhan ayrıca Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin iyi niyetle bu tartışmaya dahil olmasına gerek olmadığını da belirterek; “Sayın Mandalinci elbette iyi niyetle Bodrum’a yaftalanan bu algıyla mücadele etmek istiyor. Ama bilinmesi gerekir ki pahalılığın da, enflasyonun da sorumlusu Bodrum Belediyesi değil, hükümettir” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS DENİZ KENARINDA 3 BİN KİŞİLİK ÇADIR KAMPI

2024-07-06 14:17 - Marmaris

DALAMAN'DA REVİZYON İMAR PLANI TEPKİSİ

2024-07-03 13:50 - Gündem

MARMARİS’TE MARİNA KAPASİTE ARTIŞI PROJESİNE İPTAL

2024-07-06 19:36 - Marmaris

YENİ SAYFA İLE İTALYA GEZİSİ

2024-07-06 12:44 - Ulusal

Erdoğan: "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir"

2024-07-05 16:47 - Ulusal

ANADOLU'DA MUHTEŞEM BİR RÜYA: BALLICA

2024-07-08 11:14 - Gezi

MUĞLA ORTACA'DA KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU SEÇİLDİ

2024-07-04 12:42 - Gündem

Marmaris’te yanan alanlar yeşeriyor

2024-07-09 12:55 - ÇEVRE

MUĞLA’NIN DİREKSİYONU TOPUKLU EFELER’E EMANET

2024-07-05 10:55 - Gündem

CHP’Lİ BELEDİYE SATMAK İSTİYOR, CUMHUR İTTİFAKI KARŞI ÇIKIYOR

2024-07-04 12:24 - Marmaris

İlgili Haberler

Antalya’da martta yabancılara 496 konut satışı gerçekleşti

11:52 - Ekonomi

Av yasağı başladı, küçük teknelerin getirdiği balıklar mezatta satıldı

11:55 - Ekonomi

"Kraliyet kirazı" bu yıl çok az olacak

11:28 - Ekonomi

"Ekonomiye güveniyoruz ve Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz"

11:13 - Ekonomi

Denizli OSB’de inşaat sektörünün geleceği ’Beton Prefabrikasyonu’ konuşuldu

11:19 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Ayı Arı Kovanlarını Parçaladı

16:37 - Asayiş

Galatasaray'da Bodrum FK Maçı Hazırlıkları Başladı

16:05 - Spor

Terörist Mağarası TSK Tarafından İmha Edildi

16:02 - Asayiş

Ayrılmak İstediği Erkek Arkadaşı Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

15:57 - Asayiş

Sağlık çalışanı evinde ölü bulundu

14:18 - Asayiş