?>

MARMARİS ITB BERLİN TURİZM FUARI’NDA

Dünya’nın en önemli turizm fuarlarından olan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı, kapılarını açtı. Fuarda Marmaris de Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı stantta yer aldı. Belediye Başkanı Acar Ünlü de fuarda bizzat yer aldı.  

Marmaris - 1 gün önce

Dünya turizm pazarının en önemli destinasyonları ve firmalarının yer aldığı ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı, bugün başladı. Seyahat profesyonellerinin buluştuğu ve iş anlaşmalarının yapıldığı fuarda Marmaris de yerini aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Muğla standında diğer ilçelerle birlikte tanıtım çalışmalarını yürüten Marmaris heyetinde Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, GETOB Başkanı Cengiz Akgün, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Deliveli, Belediye Meclis Üyesi Fahri Tan ve Marmarisli turizmciler yer aldı.

BAŞKONSOLOS ŞANLI’YA ZİYARET

Almanya’da bir dizi temaslarda da bulunan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ilk olarak Türkiye’nin Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı'yı ziyaret etti. Meclis Üyesi Fahri Tan ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Deliveli ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Marmaris, Türkiye ve fuar hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Başkan Ünlü ayrıca Başkonsolos Şanlı'yı Marmaris'e davet etti.

GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ardından fuara geçen heyet burada da bir dizi görüşme yaptı. Muğla Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliği yaptığı stantta dünya çapındaki acentelerle 2025 turizm sezonu planlamaları hakkında toplantılar yapıldı. Rodos Belediye Başkanı Alexandros Koliadis da standı ziyaret eden isimler arasındaydı.

2025'E OLUMLU BAKILIYOR

Fuarı değerlendiren Belediye Başkanı Acar Ünlü, 2025 için çalışmalara başladıklarını belirterek “Dünyanın incisi Marmaris'i uluslararası alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda turizm paydaşlarımızla birlikte yerimizi aldık. Seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin temsilcileriyle önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Marmaris'in turizm potansiyelini uluslararası alanda tanıtmak ve ilçemizin doğal güzelliklerini, tarihi özelliklerini ve yatırım fırsatlarını geniş kitlelere ulaştırmak için çalışmalara devam edeceğiz. Marmaris'i dünya kenti yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 2025 sezonu ile ilgili de Marmaris’e ilginin yoğun olduğunu belirten Başkan Ünlü, “Çok sayıda görüşme yaptık. Bunların geri dönüşleri olumlu yansırsa güzel bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz” ifadesini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

Milas’ta oto galeri önündeki cinayetin faili tutuklandı

2025-02-28 17:52 - Asayiş

Erzincan’da Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi’ne 2 bin 71 başvuru yapıldı

2025-03-03 20:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Potanın Efeleri Türkiye Finalleri'ne Adını Yazdırdı

16:36 - Marmaris

MARMARİS'TE 75 ZİNCİR MARKET DENETLENDİ

16:29 - Marmaris

İbrahim Karabenli, Anektodlar adlı 4. Kitabını Çıkarttı

16:04 - Marmaris

Marmaris Merkez Camileri Derneği Kuruldu

15:38 - Marmaris

MARMARİS’TE “YEŞİLAY KÖŞESİ” YARIŞMASININ KAZANANLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

11:40 - Marmaris

Günün Manşetleri

Nezle ve Grip Arasındaki Farklar

10:15 - Sağlık

Ramazan’da Su Tüketimine ve Dengeli Beslenmeye Dikkat!

14:36 - Sağlık

Fazla Verilen 100 Bin Lirayı İade Etti

14:09 - İnsan

Ambulansın Önüne Atlayan Çocuk Kurtarıldı

13:45 - Asayiş

Dubai Çikolatasının Sırrı Açıklandı

13:40 - Genel