?>

Nilüfer Ramazan sokağına Artvin gecesi renk kattı

Nilüfer belediyesi’nin düzenlediği ramazan sokağı’nda artvin rüzgârı esti. Artvin vakfı’nın, ramazan sokağı’nda düzenlediği konsere katılanlar güzel bir gece yaşadı.

Genel - 2 ay önce

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Sokağı’nda Artvin rüzgârı esti. Artvin Vakfı’nın, Ramazan Sokağı’nda düzenlediği konsere katılanlar güzel bir gece yaşadı.

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Sokağı hemşehri derneklerinin renkli etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. Bu etkinliklerden biri de Bursa Artvin Vakfı katkılarıyla düzenlendi.

Büyük bir katılıma sahne olan "Artvinliler Buluşması" renkli anlara sahne oldu. Gecede, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı da kutlandı. Program öncesinde ise AKUT Arama Kurtarma Derneği, deprem farkındalığını artırmak amacıyla katılımcılara renkli düdükler dağıttı.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Artvin Gecesi’ne, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, Bursa Artvin Vakfı Başkanı Adnan Demirci, Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Özgür Gümüş, Artvin Batum Ahıska Konfederasyon Başkanı Rıdvan Kılıçoğlu, ARSİYAD Başkanı Erdinç Acar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, "Nilüferliler’in keyifli vakit geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu gece, Artvin’in kurtuluşunun 104. yılına denk gelmesiyle ayrı bir anlam kazandı" dedi.

Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığını da hatırlatan Başkan Şadi Özdemir, "1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında dirençli şehirler oluşturmanın önemini bir kez daha hatırlatıyoruz. Belediye olarak bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Bursa Artvin Vakfı Başkanı Adnan Demirci de Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu birlikteliğin her yıl aynı coşkuyla devam etmesini diledi.

Konuşmaların ardından sanatçı Bayar Şahin sahneye çıktı. Bayar Şahin, seslendirdiği müziklerle etkinliğe katılanlara güzel bir gece yaşattı. Konserin ardından da Artvin Halk Oyunları ekibi sunduğu gösteri ile alkışları topladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

Mustafa Dalcı: "Malatyasporlu gençleri yürekten kutluyorum"

2025-03-06 21:22 - Spor

İlgili Haberler

Talas İnovasyon Merkezi’nden Teknofest KKTC 2025’te final başarısı

10:46 - Genel

Müslüman olup Canan ismini aldı

10:42 - Genel

Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesi 13 Haziran’da

10:37 - Genel

İçinde telefon ve para olan çantasını yanlışlıkla çöpe attı

10:33 - Genel

Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu olağanüstü toplantısı

10:33 - Genel

Günün Manşetleri

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tehlikesi

17:07 - Sağlık

Tüfekle Vurularak Öldürülen Şahsın Katili Tutuklandı

16:57 - Asayiş

Endemik Ters Lalelere Vahşet

16:25 - Gündem

Yeni Bir "Böğü" Türü Keşfedildi

16:23 - Gündem

Ütü Yapan Kadının Başına Tavan Çöktü

16:20 - Genel