?>

Öğrencilerden Suriye ve Filistin’e yardım eli

Ordu’nun akkuş ilçesi anadolu imam hatip lisesi öğrencileri tarafından suriye ve filistin halkına yönelik yardım kampanyası düzenlendi.

İnsan - 1 ay önce

Ordu’nun Akkuş ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Suriye ve Filistin halkına yönelik yardım kampanyası düzenlendi.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi" kapsamında Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Merve Şahin ve Melisa Gülbüz öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyasında okul genelinde toplanan paralar, Akkuş İlçe Müftüsü Fikri Göncü’ye teslim edildi. “Yardım edebilmek, yardım edelim demekten daha kıymetlidir”

Öğrencilerinin Suriye ve Filistin halkına yönelik düzenlenen yardım kampanyasına gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür eden Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Bal, “Okulumuz 12. sınıf öğrencilerimizden Merve Şahin ile Melisa Gülbüz’ün yürütülen bu kampanyaya duyarlılık göstermeleri takdire şayan bir durum. Öğrencilerimi tebrik ediyor, az çok demeyip yardım eden öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Düzenlenen yardım kampanyasında toplanan paralar Suriye ve Filistin halkına katkı sağlamak amacıyla onlara ulaştırılmak üzere Akkuş İlçe Müftüsü Fikri Göncü’ye teslim edilerek öğrencilerimiz makbuzlarını aldılar. Yardım edebilmek, yardım edelim demekten daha kıymetlidir. Öğrencilerimizde paylaşma, veren el olabilme, hissetme, acıma, merhamet, sahip çıkma gibi duyguların güçlenmesini öne çıkma organize etme, rol alma, yönetme yeterliliklerinin gelişmesini istiyoruz. Bu güzel çalışma nedeniyle duyarlılık gösteren öğrencilerimizi ve okulumuzu tebrik ediyorum. Rabb’im kabul etsin” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

430 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2024-12-24 10:12 - Asayiş

Esen Metalspor: 2 - Kocasinan Şimşekspor: 1

2024-12-23 10:41 - Spor

Hakkari’de turşu bidonunda 13 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-12-23 15:59 - Asayiş

Kasım ayında 17 bin 431 kilogram tekstil ve 3 bin 962 kilogram metal atığı geri dönüşüme kazandırıldı

2024-12-23 12:03 - Gündem

MUĞLA, SUÇ ORANI YÜKSEK İLLERLE ÇEVRİLİ

2024-12-27 14:29 - Asayiş

DATÇA KNİDOS RESTORANI VE İSKELE, BAKANLIĞA DEVREDİLİYOR

2024-12-28 12:53 - Gündem

Mardin trafiğinde LED ışıklı yaya geçitleri ve dekoratif sinyalizasyon dönemi başladı

2024-12-27 15:42 - Asayiş

Marmaris'e kış yeni geldi

2024-12-26 11:12 - Marmaris

Çine’de taksi şoförleri bilgilendirildi

2024-12-25 11:44 - Genel

DİSK'ten emekli maaşı imza kampanyası

2024-12-24 12:24 - Gündem

İlgili Haberler

Mesleki becerilere sahip insan kaynağını artırmak hedefleniyor

17:04 - İnsan

DTSO Başkanı Bıyık "Turizmin önemli bir ihracat kalemi"

16:59 - İnsan

Kar ve soğukta çalışanlara iç ısıtan jest

16:57 - İnsan

Emevi Camii’nde cuma namazı kılındı

16:25 - İnsan

Odunpazarı’nda dijital arşiv dönemi: 8,5 milyon evrak dijitalleşti

16:25 - İnsan

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık