?>

Osman Zeki Korkmaz: “1. Lig’de oyunun süresini çok çabuk eritiyoruz”

?stanbulspor teknik direktörü osman zeki korkmaz, ankara keçiörengücü karşılaşmasının ardından, “zaten türk futbolunun klasik sıkıntısı başladı. Biz golü attık. Benim saydığım 6 defa yere yatan kalkmadı. Yere yatma oldu 6 defa. şimdi 6 defa yeri yatıldı, ikinci yarı 4-5 tane oyuncu değişikliği oldu ve oyunun sonuna istanbulspor golü aradığı dakikalara 5 dakika eklendi” dedi.

Spor - 4 ay önce

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının ardından, “Türk futbolunun klasik sıkıntısı başladı. Benim saydığım 6 defa yere yatan kalkmadı. 1. Lig’de oyunun süresini çok çabuk eritiyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında İstanbulspor, deplasmanda karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’ne 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, “Maçın ilk 20 dakikası aslında hani gol olana kadarki sürede daha oyun kontrol elimizdeydi. Biraz daha istediğimiz gibi maça başladık ama hücum üretmekte bir sıkıntı yaşadık. Daha sonra 2 golü de kendi ayağımızda olan topu rakibe vererek, sahada uyumaya başladık. Stadın atmosferi, belki maçın erken olması da cezayı ağır kestiler. Sonra ikinci yarıda Keçiören’in ilk şutu 88. dakikada oldu. Zaten Türk futbolunun klasik sıkıntısı başladı. Biz golü attık. Benim saydığım 6 defa, yere yatan kalkmadı. Şimdi 6 defa yere yatıldı, ikinci yarı 4-5 tane oyuncu değişikliği oldu ve oyunun sonuna İstanbulspor golü aradığı dakikalara 5 dakika eklendi. Bunu daha önce Ertuğrul Sağlam ile birebir konuştuk. Hem de sezon başı bu konudaki serzenişi dile getirmiştik. Yani oyunun süresini bu 1. Lig’de çok çabuk eritiyoruz. Futbolcu arkadaşlarda da bu artık bir gelenek haline geldi, bir kültür haline geldi. 1. yarı önde olanın ikinci yarı maçı oynamaması, yatması ama ne yazık ki maçı yöneten irade de bu ekmeğe yağ sürüyor” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

(ÖZEL) Yola düşen metal rulolar az kalsın faciaya neden oluyordu

2024-12-03 10:02 - Asayiş

Türkiye’nin ilk ve tek kadın X-Trial pilotu, off-road pistlerinde tozu dumana katıyor

2024-12-05 13:07 - Spor

Uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-04 13:33 - Asayiş

Samsun’da metamfetamin ele geçirildi

2024-12-07 11:31 - Asayiş

İranlı şahıs üzerinde 11 kilo 150 gram metamfetamin yakalandı

2024-12-06 13:54 - Asayiş

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden imar çalıştayı

2024-12-03 13:48 - Gündem

MARMARİS’TE ANTİK MERKEZ ÜZERİNDE KAKTÜS ŞÖLENİ

2024-12-04 16:06 - Marmaris

MARMARİS'İN ANTİK KENTLERİNDE TARİHE YOLCULUK

2024-12-02 11:06 - Marmaris

MARMARİS’İN SEBZE VE MEYVE AMBARI KARACASÖGÜT

2024-12-06 14:17 - Marmaris

Muğla’da Pestisit Denetimleri

2024-12-03 09:35 - Gündem

İlgili Haberler

Giresun Sanayispor Kulüp Başkanı Ünal Göze: "Süper Lig’de ses getirmek istiyoruz"

11:07 - Spor

Gölpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne İsa Yaldız atandı

11:02 - Spor

U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının şampiyonu Gazi Mahallesispor oldu

10:54 - Spor

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı

10:46 - Spor

Ege Üniversitesi Spor Kulübü, sualtı ragbisi ile göz kamaştırıyor

10:46 - Spor

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık