?>

PAYMER’den öğrencilere destek

Gezici mağazasıyla kırsal mahallelerindeki vatandaşlara hizmet veren atakum belediyesi paylaşım merkezi (paymer), yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken öğrencilere kırtasiyelik malzeme desteği veriyor.

Eğitim - 8 ay önce

Gezici mağazasıyla kırsal mahallelerindeki vatandaşlara hizmet veren Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER), yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken öğrencilere kırtasiyelik malzeme desteği veriyor. Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi, belediyenin hizmet binası yanında bulunan mağazasının yanı sıra gezici mağaza aracılığıyla kentin dört bir yanına hizmet sunuyor. Atakum Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı PAYMER, hayırsever vatandaşların bağışladığı giyimden oyuncağa, ev eşyasından elektronik aletlere birçok malzemeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Kentin yüksek kesimlerdeki mahallelerinde yaşayan Atakumlulara gezici mağazası ile hizmet veren PAYMER, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi çalışmalarına hız verdi. Her yaş grubuna ve bedene uygun elbise, ayakkabı, gömlek, eşofman gibi geniş yelpazede giyim eşyasının yer aldığı mağaza, öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemeleriyle destek oluyor. "Her hafta farklı bir mahalle"

Her hafta farklı bir mahalleye konuşlandırılan mağaza, son olarak Kasnakçımermer Mahallesi sakinleri için kullanıma açıldı. Mobil mağazaya yoğun ilgi gösteren Atakumlular, stantlardan ihtiyaçları olan giyim eşyası ve okul malzemelerini temin ettiler. Ekonomik krizin ağırlaşması ile alım güçlerinin azaldığını belirten vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteğinden dolayı Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri, “Gezici mağazadan çok memnunuz. Allah razı olsun. Her şey ateş pahası ve gün geçtikçe daha da pahalılaşıyor. Kendi bütçemizle alamayacağımız kıyafetleri ve çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşıladık. Desteğinden dolayı Başkanımız Serhat Türkel’e, çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

Sakine Teyze’nin Pembe Dünyası

2024-08-21 19:58 - İnsan

İlgili Haberler

Minik öğrenciler becerilerini sergiledi

19:17 - Eğitim

DPÜ’de "Kadın Üniversitesi" mezuniyet coşkusu

19:02 - Eğitim

Mobil ekip liderinden gençlere kariyer tavsiyeleri

18:40 - Eğitim

Akyaka Kaymakamı Demirtaş, köy okullarında

17:35 - Eğitim

Vali Polat, şampiyonu makamında ağırladı

17:22 - Eğitim

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş