?>

"İftara 5 Kala" projesiyle yolda kalanlara iftarlık ikram paketi dağıtıldı

Adalet ve kalkınma partisi (ak parti) batman il başkanlığınca "iftara 5 kala projesi "kapsamında trafikte olup iftara yetişemeyenlere iftarlık ikram paketi dağıtıldı.

İnsan - 4 saat önce

AK Parti Batman İl Başkanlığınca "İftara 5 Kala Projesi "kapsamında trafikte olup iftara yetişemeyenlere iftarlık ikram paketi dağıtıldı.

İl Başkanı Hüseyin Şansi, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehir merkezindeki ana arterlerde trafiğin yoğun olduğu noktalarda iftar saati öncesi 5’er kişilik gruplar halinde su, meyve suyu, hurma ve kek dağıtımı yapıldı.

Projeye ilişkin konuşan Başkan Şansi, iftara yetişemeyenlere iftarlık ikramında bulunmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. "İftara 5 Kala Projesi"nin Ramazan ayının sonuna kadar devam edeceğini belirten Şansi, Ramaza’nın paylaşma, dayanışma, rahmet ve bereket ayı olduğunu vurgulayarak, Ramazan ayının maneviyatına uygun çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Şansi, Ramazan ayının aynı zamanda gönülleri birleştirdiğini ifade ederek, "Ramazan ayı her birimizin gönüllerini birleştiren, kardeşlik bağlarını güçlendiren aydır. Bu mübarek ayın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak, paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin huzurunu yaşatmak bizim için çok önemli. Ramazan’ın manevi iklimini ve aynı zamanda paylaşma kültürümüzü yaşamak ve yaşatma gayreti içerisindeyiz. Gençlerimizle birlikte özellikle trafik akışının yoğun olduğu saatlerde yolda kalan vatandaşlarımıza iftarlık ikramında bulunuyoruz. Teravih namazı sonrası lokma ikramı, ev ziyaretleri gibi programları ile gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

İlgili Haberler

Emekçi kadınları ağlatan kutlama: "Hayatımda hiç tatmadığım bir duyguydu"

00:22 - İnsan

Elazığ Valisi Hatipoğlu’ndan vatandaşlara çağrı

00:14 - İnsan

Vali Zorluoğlu: "Terörsüz Türkiye vizyonunun en büyük kazananlarından bir tanesi mutlaka Diyarbakır şehri ve bu bölge olacaktır"

22:45 - İnsan

Ankara’da hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Yusuf Laleli toprağa verildi

22:18 - İnsan

Vali Kızılkaya, emniyet mensuplarıyla iftar programında buluştu

22:20 - İnsan

Günün Manşetleri

60 Yaş Üzeri Öğrenciler Ders Başı Yaptı

16:03 - Eğitim

Milli Boksör Elif Güneri Dünya Şampiyonluğu İçin Ringde

15:59 - Spor

Kar yağışı fındık üreticisini sevindirdi

15:58 - Gündem

Elazığspor-Erbaaspor Maçının Hakemi Belli Oldu

15:50 - Spor

Hamile Kadının Ölümü Üzerindeki Şüpheler Derinleşiyor

15:50 - Asayiş