?>

Recep Uçar: “Bu kadar emek harcadığımız maçın son dakikada bu kadar basit gitmesi inanın yazık”

Konyaspor teknik direktörü recep uçar, hatayspor ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “bu kadar emek harcadığımız, bu kadar getirdiğimiz bir maç son dakikada bu kadar basit gitmesi inanın yazık. Maç değerlendirmesi yapası gelmiyor insanın” dedi.

Spor - 2 ay önce

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Hatayspor ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bu kadar emek harcadığımız, bu kadar getirdiğimiz bir maç son dakikada bu kadar basit gitmesi inanın yazık. Maç değerlendirmesi yapası gelmiyor insanın” dedi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, “Göztepe maçı sonrası yine son dakikada galibiyete bu kadar yaklaştığımız bir oyunda uzatmada kaybettiğimiz 3 puan, çok üzgünüm. Normalde futbol konuşan bir insanım, oyun değerlendirmek istiyorum ama olanları söylemeden geçemeyeceğim. Oyunu değerlendirmeden önce Başakşehir maçından beri başlayan hakem hataları ne hikmetse bizim aleyhimize devam ediyor. Başakşehir maçında burada kazanmamıza rağmen olanlar Göztepe’de geçen hafta isyan ettiğim pozisyonlar 90+’da verilmeyen fauller, kornerler. Bugün de 90+’da yediğimiz korner golü. Evet daha iyi savunmamız lazım belki evet biz üzerimize düşeni alacağız ama lütfen bana birileri açıklasın. Yani bugün yöneten hakem arkadaşlar da maçtan sonra konuştum. Calvo’nun iki eliyle bastığını Kadıköy’de, Dolmabahçe’de ya da Türk Telekom Arena’da çalar mısınız, çalamaz mısınız? Gol kararı çıkmadı hakemin ağzından. Vereyim vermeyeyim arası gitti geldi. Biz sarı kartı yiyoruz, eyvallah doğru ama bizim yaptığımız geçişlerde indirilen oyuncular ne hikmetse rakip sarı kart görmüyor. Bunlar da oyunun gidişatını etkiliyor. Ben 3 haftadır puan da alsam, çok ciddi hakem hatalarıyla karşılaşıyorum ve lütfen bunları iyi değerlendirsinler. Bu kadar emek harcadığımız, bu kadar getirdiğimiz bir maç son dakikada bu kadar basit gitmesi inanın yazık. Maç değerlendirmesi yapası gelmiyor insanın ama evet planımızın stratejimizin bölüm bölüm çalıştığı genel anlamda baktığımızda rakipten daha çok pozisyon ürettiğimiz geçişlerle de olsa set hücumlarında da olsa ikinci yarıda da daha çok ürettiğimiz bir oyun. Sadece iki pozisyon verdik” şeklinde konuştu. “Geçiş pozisyonlarında verilmeyen pozisyonlar var”

Hakem tarafından çok kolay kart gördüğünü ve birçok faul pozisyonunu vermediğini belirten Uçar, “Hakem arkadaşlara sorduğumuzda hocam sizi çok seviyoruz diyorlar. Benim kadar onların yanında olan bir insan yok. Bütün maçlarda kimler sahanın içine giriyor? Ama biz şiddetli itiraz olduğunda sıkıntı oluyor. Bugün bana söylenen, kulübedeki diğer antrenör arkadaşlarına şiddetle itiraz ettiği için sarı kartı ben görmüşüm. Bu ülkede dürüst olanlar her zaman kaybedecek mi? Daha düzgün iletişim kuranları isyan ettirecek noktaya geliyoruz. Geçiş pozisyonlarında verilmeyen pozisyonlar var. Rakibin alması gereken sarı kartların bir türlü alınmaması sorundu. Bunu herkes görüyor. Oğuzhan Hoca’ya maçtan sonra da bu sorunu ilettim. Ama yani inanamıyorum artık. Bu kadar kolay sarı kart göstermemeleri lazım. Bu faulü başka yerde çalamazlar. Mourinho’ya, Okan Hoca’ya hatta Şenol Hoca’ya bu benim gördüğüm kadar kolay sarı kartı gösterebiliyorlar mi, gösteremiyor mu? Yeri geliyor küfürleri yuttukları anlar oluyor, duymazlıktan geliyorlar. Ama bizim gibi daha onlarla doğru iletişim kuran insanlara karşısında da en ufak bir şeyde görüyorlar. Ben ayağımın 30 santim girdiği için kırmızı kart yemiş insanım. Bu mu olması gerekiyor? Kaybettiğim bütün maçlardan sonra hakemleri tebrik eden bir insanım. Geçmişte hakemlik bir şey yok diyen de bir insanım” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Kayseri Esen Metal SK liderliğini sürdürüyor

2024-11-19 08:49 - Spor

Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu

2024-11-22 13:43 - Asayiş

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

Ağrı’da tırın dorsesinde 16 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 21:07 - Asayiş

Otobüste yolcunun yastığında metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 20:51 - Asayiş

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

Muğla’ya yağmur sonrası soğuk hava uyarısı

2024-11-22 07:50 - Gündem

TEĞMEN EBRU EROĞLU İÇİN İMZA KAMPANYASI

2024-11-18 14:38 - Gündem

İlgili Haberler

Adanaspor’da Hakan Keleş dönemi

18:08 - Spor

Beşiktaş’a dondurucu soğukta çiçekli karşılama

17:51 - Spor

Rigoberto Rivas, Kocaelispor’da

17:41 - Spor

Bursaspor, Muşspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

17:25 - Spor

Dries Mertens ile Berkan Kutlu, ’Biz Birlikte Güçlüyüz’ etkinliğine katıldı

17:18 - Spor

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık