?>

Samsunspor Fotoğraf Sergisi açıldı

Türkiye spor yazarları derneği (tsyd) samsun şubesi tarafından hazırlanan samsunspor fotoğraf sergisi açıldı.

Kültür Sanat - 9 ay önce

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi tarafından hazırlanan Samsunspor Fotoğraf Sergisi açıldı.

TSYD Samsun Şubesi tarafından üyelerden gelen fotoğraflar ile hazırlanan ’TSYD Samsunspor Fotoğraf Sergisi’ Tütün İskelesi Kurtuluş Yolunda görücüye çıktı. 2023-2024 futbol sezonunda gazetecilerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergide 38 fotoğraf vatandaşların beğenisine sunuldu.

Serginin açılışında bilgi veren Başkan Murat Sandıkçı, "Şube olarak göreve geldiğiniz günden itibaren önemli işlere imza atmak için yola çıktık. Her aya bir etkinlikle Samsun spor medyasını Samsunlularla buluşturacağız. Fotoğraf sergimiz de ilk etkinliğimiz oldu. Burada Samsunspor maçlarında fotoğraf çeken meslektaşlarımızın eserlerini sergiliyoruz. Sergimize destek veren herkese şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

2 gün boyunca Tütün İskelesi’nde sergilenecek fotoğraf sergisinin açılışına Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, TFF Samsun Bölge Müdürü Haluk Tan, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun Eczacı Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır’ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu ve davetli katıldı.

Sergi, 27-28 Temmuz tarihlerinde Atakum Çobanlı İskelesinde gösterilecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kurtalan’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

2024-07-19 10:36 - Asayiş

İngiliz Kraliçesi’nin portresini dokuttuğu ünlü modacı, genç yetenekleri yetiştirecek

2024-07-19 10:25 - Eğitim

Antalya’da şehir bostanlıklarında ilk hasat gerçekleşti

2024-07-19 11:41 - Gündem

Bayram: “Adana konteyner limanı ile dünya şehri olacak”

2024-07-19 09:36 - Ekonomi

Trump, "Tarihin en büyük işgali şu anda ülkemizde gerçekleşiyor"

2024-07-19 11:26 - Siyaset

Tulum peyniri konusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

2024-07-19 08:36 - Genel

MUĞLA DİŞ HEKİMLERİ ODASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ

2024-07-19 11:15 - Sağlık

Formula 1’de sıradaki durak Macaristan

2024-07-19 11:25 - Spor

32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali başladı

2024-07-19 09:29 - Kültür Sanat

Pazarspor, Yavuz Alemdar’ın sözleşmesini yeniledi

2024-07-19 10:36 - Spor

İlgili Haberler

Van Büyükşehir Belediyesinin kurslarına yoğun ilgi

09:39 - Kültür Sanat

Mesir Festivali’nin ilk konseri Sıla’dan

00:53 - Kültür Sanat

Girit’ten Side’ye kültür ve lezzet yolculuğu başlıyor

22:28 - Kültür Sanat

Şırnak’ta "2. Güçlükonak Doğa, Kültür ve Su Sporları Festivali" başladı

18:11 - Kültür Sanat

SOLOTÜRK Pilotu Bakıcı: "Ay yıldızlı bayrağımız dalgalandıkça bizlerin maneviyatı arşa çıkıyor. Bu gururu inanılmaz şekilde yaşıyoruz"

18:11 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık