?>

Satın Aldığı Ev Kabusa Dönüştü

İstanbul Pendik'te Uğur Aksu, kayınvalidesi ve kayınpederi için satın aldığı evde, kiracısının iftira ve yasal süreçlerle mücadelesini anlatıyor.

Gündem - 3 ay önce

İstanbul Pendik’te yaşayan Uğur Aksu’nun, kayınvalidesi ve kayınpederi için satın aldığı daire, adeta kabusa dönüştü. 2022 yılında, aynı site içinde bir daire satın alan Aksu, evin içinde kiracı olan E.Y. isimli kadından çıkmasını istemişti. Ancak kiracı kadın, evden çıkmayı kabul etmeyerek, süreci uzattı. Aksu, kiracısına ek süre vermek zorunda kalsa da, kadın sürekli tarihleri revize etti. Bunun ardından, kiracı kadının Aksu'yu cinsel taciz ile suçlaması, süreci daha da karmaşık hale getirdi. Aksu, iftiralara karşı savcılığa başvurdu fakat takipsizlik kararı alındı.

Kiracısının İftiraları ve Hukuki Mücadele

Uğur Aksu, kiracısıyla yaşadığı mücadeleyi şöyle anlattı: "Eylül 2022'de daireyi satın aldık, fakat kiracının çıkacağı tarih sürekli ertelendi. Başlangıçta 31 Aralık, sonra Ocak, Mart, Nisan derken olay iyice uzadı. Kayınpederimin sağlık durumu nedeniyle acilen evi ihtiyaç duyduk." Aksu, kiracısının kendisini sürekli cinsel taciz ile suçladığını belirterek, “Bana ‘yanaşmaya çalışıyorsun’ dedi, ‘eşimden boşanıp seninle evleneceğim’ gibi iftiralarda bulundu. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk, ama Türkiye'de kadının attığı iftirayı açıklamak zorunda olduğumuz için bir sonuç alamadık” dedi.

Yasal Süreç Devam Ediyor

Aksu, kiracısının 5 bin 350 TL’ye kirada oturduğunu belirtti ve "Kiracı 2 bin liraya oturuyordu, şimdi ise evin bedelini iki katına çıkardı. Tahliye davası, kira tespit davası ve maddi-manevi tazminat davalarımız devam ediyor” diyerek, yaşadığı zorlukları vurguladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bayburt’ta vatandaşlara ’Metamfetamin Fotoblok’ eğitimleri verildi

2025-01-28 10:15 - Genel

Operasyonda 40 Gram Metamfetamin ve Av Tüfeği Ele Geçirildi

2025-01-29 11:58 - Asayiş

Samsun’da Metamfetamin ve Sentetik Ecza Ele Geçirildi

2025-01-27 12:24 - Asayiş

Mersin’de tırın gizli bölmelerinde 43 kilo 720 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-23 15:08 - Asayiş

Bodrum FK, Enis Bardhi’yi kadrosuna kattı

2025-01-24 16:38 - Spor

Tekirdağ’da 10 Gram Metamfetamin ve Mühimmat Ele Geçirildi

2025-01-27 12:30 - Asayiş

BODRUM FK, ENİS BARDHİ'Yİ KADROSUNA KATTI

2025-01-24 16:51 - Spor

Kayseri Esen Metal SK Play-Off’ta

2025-01-28 09:29 - Spor

Yeni Rakip DeepSeek, Yapay Zeka Pazarını Salladı

2025-01-28 15:38 - Ekonomi

MARMARİS’TE MAHALLEYE GİRİŞ KAPISI

2025-01-29 11:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Çorum’da baraj doluluğu yüzde 36’ya düştü: Tarımsal sulamaya sınırlama geliyor

00:25 - Gündem

Vali Aydın Baruş: "Torul-Kürtün yolu uzun bir süre kullanılamayabilir"

19:29 - Gündem

Balık sezonunda İnebolu’dan 2 milyon 965 bin ton balık karaya çıkartıldı

19:15 - Gündem

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Kırşehir’de üreticilerle bir araya geldi

19:10 - Gündem

Mudanya sahilinde görülen müsilaj tedirgin etti

17:50 - Gündem

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık