?>

Muğla’da Tarım ve Turizmin Güç Birliği

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak ile tarım, hayvancılık ve turizmin entegrasyonu üzerine görüşmeler yaptı.

Ekonomi - 2 hafta önce

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü Barış Saylak ile bölgenin tarım, hayvancılık ve turizm entegrasyonunu geliştirme konularında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaretin ana gündemi, Muğla’nın sahip olduğu tarımsal potansiyelin daha etkin değerlendirilmesi ve bu potansiyelin turizm sektörüne entegre edilerek bölge ekonomisine katkı sağlanmasıydı. Başkan Aras ve Müdür Saylak, yerel üretimin desteklenmesi için uygulanabilecek stratejiler, tarımsal ürünlerin turistik tesislerde kullanımı ve Muğla’nın markalaşmış tarım ürünlerinin uluslararası alanda tanıtılması gibi önemli konularda fikir alışverişinde bulundu.

“Muğla’nın potansiyelini güç birliğiyle harekete geçireceğiz”Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İl Müdürü Barış Saylak, “Muğla, tarım ve turizmde büyük bir potansiyele sahip. Belediye Başkanımızın bu konudaki duyarlılığı ve iş birliği yaklaşımı, üreticilere ve bölge ekonomisine ciddi katkılar sunacaktır. Güç birliğiyle bu potansiyeli harekete geçirip Muğla’nın liderliğini daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz,” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise tarıma verdikleri önemin altını çizerek, “Muğla, yalnızca turizmin değil, tarımın da başkenti olma yolunda ilerliyor. Üreticilerimizi desteklemek ve ürünlerimize hak ettiği değeri kazandırmak için Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile iş birliğine her zaman açığız,” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

Muğla’da 20 bin zeytin fidanı toprakla buluştu

2025-01-15 13:14 - Gündem

OLYMPOS: DOĞA VE TARİHİN KUCAKLAŞTIĞI CENNET

2025-01-15 16:09 - Gezi

İlgili Haberler

Bodrum Belediye Başkanı Mandalinci: "Hedefimiz turizmi 12 aya yaymak"

13:37 - Ekonomi

Sevgililer Günü’ne özel hediye alternatifleri

13:25 - Ekonomi

Erzincan’da yöresel ürünlerin katma değeri artıyor

13:30 - Ekonomi

EGİAD ve ESİAD işbirliği güçleniyor

12:57 - Ekonomi

Otowatt ile elektrikli araçlar yeşil enerjiyle buluşuyor

12:52 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi için Kadrosunu Güncelledi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş

Yapay Zeka Yardımıyla Cezayı İptal Ettirdi

12:43 - Asayiş

Anneye 27 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

12:10 - Asayiş

Beşiktaş, Sivasspor Deplasmanında 3 Puan Peşinde

12:09 - Spor