?>

Seçer: "Mersin, Türkiye’nin kardeşlik kentidir"

Mersin büyükşehir belediye başkanı vahap seçer, cemevi tarafından düzenlenen aşure etkinliğinde yaptığı konuşmada, mersin’in, türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen insanların yaşadığı bir yer olduğunu belirterek “mersininimiz aşure gibi” dedi.

Genel - 9 ay önce

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cemevi tarafından düzenlenen aşure etkinliğinde yaptığı konuşmada, Mersin’in, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen insanların yaşadığı bir yer olduğunu belirterek “Mersininimiz aşure gibi” dedi.

Başkan Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Cemevi tarafından düzenlenen ’24. Aşure Etkinliği’ne katıldı. Mersin Cemevi’ndeki etkinlik; Mersin Cemevi İnanç Kurulu Başkanı Erdoğan Sevin tarafından Gülbeng okunmasıyla başladı. Gülbengin ardından semah dönüldü ve protokol konuşmalarına geçildi.

Mersin’in, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen insanların yaşadığı bir yer olduğuna değinen ve “Mersininimiz aşure gibi” diyerek devam eden Seçer, “Mersin her rengin buluştuğu; bütün kültürlerin, anlayışların, yaşam biçimlerinin bir potada eridiği, barışın, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin hakim ve daim olduğu Türkiye’nin kardeşlik, barış, huzur ve Atatürk’ün kentidir” diye konuştu.

“Mersin’i sahiplenen bir Başkanınız var”

Mersin’in 5 yıldır evrensel etik ve değerlerle yönetildiğine vurgu yapan Başkan Seçer, “Beş yılın sonunda halkın karşısına çıktık, anlayışımızın, tavırlarımızın, uygulamalarımızın ve kullandığımız barış ve kardeşlik dilinin doğru olduğunu gördük” diye konuştu. Mersin’i ayrım yapmaksızın yönetmeye devam edeceklerini kaydeden Seçer, “Kendinizi değerli görün, rahat hissedin. Mersin’i sahiplenen bir başkanınız var. Hepinizi seviyoruz ve kucaklıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından aşure dağıtımı ile devam eden etkinlik, sanatçı Zeynep Karababa’nın konseriyle sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kurtalan’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

2024-07-19 10:36 - Asayiş

İngiliz Kraliçesi’nin portresini dokuttuğu ünlü modacı, genç yetenekleri yetiştirecek

2024-07-19 10:25 - Eğitim

Antalya’da şehir bostanlıklarında ilk hasat gerçekleşti

2024-07-19 11:41 - Gündem

Bayram: “Adana konteyner limanı ile dünya şehri olacak”

2024-07-19 09:36 - Ekonomi

Trump, "Tarihin en büyük işgali şu anda ülkemizde gerçekleşiyor"

2024-07-19 11:26 - Siyaset

Tulum peyniri konusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

2024-07-19 08:36 - Genel

MUĞLA DİŞ HEKİMLERİ ODASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ

2024-07-19 11:15 - Sağlık

Formula 1’de sıradaki durak Macaristan

2024-07-19 11:25 - Spor

32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali başladı

2024-07-19 09:29 - Kültür Sanat

Pazarspor, Yavuz Alemdar’ın sözleşmesini yeniledi

2024-07-19 10:36 - Spor

İlgili Haberler

Üniversiteli gençlere jandarmadan ’kadına şiddet’ eğitimi

11:54 - Genel

Çanakkale’de GESTAŞ gemileri acil durumlar için hazır olacak

11:47 - Genel

Küçük Aleyna’ya doğum gününde itfaiye ekiplerinden sürpriz

11:42 - Genel

Kaymakam ve belediye başkanı tarlaya girdi, izleyenleri tebessüm ettiren anlar ortaya çıktı

11:44 - Genel

Gebzeli öğrencilerden Sıfır Atık Projesi’ne destek yürüyüşü

11:45 - Genel

Günün Manşetleri

Kayserispor 5 sezondur Fenerbahçe’yi yenemiyor

10:35 - Spor

GBT Sorgusunda Bekçi Bıçaklandı

10:25 - Asayiş

3. Lig 4. Grup'ta Haftanın Hakemleri Açıklandı

10:24 - Spor

"Bağlama Büyüsü" Vaadiyle Dolandırıldı

10:23 - İnsan

Mehmetçik Vakfı kimsesiz bağışçının mezarını yaptırdı

10:10 - İnsan