?>

Şehzadeler’in parkları bakımdan geçiyor

şehzadeler belediyesi, ilçedeki 67 mahallede bulunan parklarda ihtiyaç duyulan tamirat ve zemin düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. çocukların daha sağlıklı ve güvenli alanlarda oyun oynayabilmesi amacıyla başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında, parkların zemininde zamanla bozulan kauçuk döşemeler yenileniyor.

İnsan - 8 ay önce

Şehzadeler Belediyesi, ilçedeki 67 mahallede bulunan parklarda ihtiyaç duyulan tamirat ve zemin düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çocukların daha sağlıklı ve güvenli alanlarda oyun oynayabilmesi amacıyla başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında, parkların zemininde zamanla bozulan kauçuk döşemeler yenileniyor.

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bozulan parkların zemininde detaylı incelemeler yaparak, ihtiyaç duyulan bölgelerde yenileme çalışmalarını başlattı. Özellikle çocukların yoğun olarak kullandığı alanlarda yapılan bu çalışmalar, onların güvenliğini ön planda tutarak gerçekleştiriliyor.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda oyun oynamaları bizim önceliğimizdir. Bu amaçla başlattığımız yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemizdeki tüm parkların en iyi şekilde hizmet vermesi için çalışıyoruz. Hem çocuklarımız hem de ailelerimiz için güvenli ve modern parklar oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yapılan çalışmalar sayesinde Şehzadeler ilçesindeki parklar, çocuklar için daha güvenli ve keyifli oyun alanları haline gelecek. Belediye yetkilileri, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak parkların yenilenen yüzüyle halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

MUĞLA ARISI VE FETHİYE'NİN SUYU TEHLİKEDE

2024-06-12 11:57 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Gazetecilerden Hasan Başyiğit’e vefa yemeği

18:14 - İnsan

Kütahya Belediyesi Halk Günü Toplantıları devam ediyor

18:14 - İnsan

Depremde hayatını kaybedenler anısına Süphan Dağı’na tırmanış

17:40 - İnsan

Yaşlı teyze eline aldığı çuvalla karda kaydı

17:21 - İnsan

Başkan Tavlı: "Karla mücadele çalışmalarımız sürüyor, yollarımız açık"

17:33 - İnsan

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık