?>

Sındırgı Belediyesi’nden emeklilere özel indirim ve konforlu ısınma hizmeti

Belediye iştiraki olan sınjet, jeotermalle ısınmada yeni dönemde enflasyon oranı altında fiyat güncellemesi ile vatandaşlara destek oluyor.

İnsan - 4 ay önce

Belediye iştiraki olan SINJET, jeotermalle ısınmada yeni dönemde enflasyon oranı altında fiyat güncellemesi ile vatandaşlara destek oluyor.

Sındırgı Belediyesi, emekli vatandaşlarına yönelik sunduğu yeni avantajlarla dikkat çekiyor. Her alanda vatandaşların yanında olan Sındırgı Belediyesi jeotermalle ısınma sisteminde yeni dönemde enflasyon oranının altında fiyat güncellemesi ile yüzleri güldürdü.

Belediye iştiraki olan SINJET, sıcak su ve jeotermal ısınma hizmetlerinde emeklilere özel indirimler ve peşin ödemelerde ek fırsatlar sunarak, ekonomik yüklerini hafifletmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, emekliler için belirlenen indirim oranları, vatandaşların konforlu ısınma sisteminden faydalanmalarını sağlarken, aynı zamanda bütçelerine de katkıda bulunacak. 2023-2024 sezonunda 11,1363 TL olan birim metrekare ısınma bedeli üzerinden 2024- 2025 ısınma sezonunda emeklikler peşin ödemede yüzde 6,7 indirimden faydalanarak 10,4369 TL ısınma bedeli ile konut ısınmasından faydalanabilecek. Kredi kartı ile ödeme ve taksitlendirme seçeneklerinde ise tüm abonelerde geçerli olmak üzere enflasyon oranının kat ve kat altında farklı oranlardaki fiyat güncellemesi ile vatandaşlara destek olunacak.

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Emeklilerimiz, uzun yıllar ülkemiz için emek verdiler ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, ısınma hizmetlerinde onlara özel indirimler ve peşin ödemelerde avantajlar sunuyoruz. Amacımız, emeklilerimizin daha konforlu ve ekonomik bir şekilde ısınmalarını sağlamaktır. Artan maliyetlere rağmen sosyal belediyecilik anlayışımız ile vatandaşlarımızı ekonomik sıkıntıların hat safhada olduğu dönemlerde elimizden geldiğince rahatlatmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hizmetlerin tüm abonelerimize de enflasyon farkından daha düşük zam oranlarıyla sunulması da, belediyemizin vatandaşlarımızın yanında olduğunu göstermektedir” dedi.

Sındırgı Belediyesi, hem ekonomik hem de çevre dostu ısınma çözümleri ile vatandaşlarının yaşam kalitesini artırmayı ve onlara en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Yeni düzenlemelerle birlikte, emekliler başta olmak üzere tüm vatandaşlar, konforlu ve uygun maliyetli bir ısınma deneyimi yaşayacak. Peşin ödeme indiriminden ve diğer seçeneklerden faydalanmak isteyen aboneler için son başvuru 18 Ekim 2024 Cuma günü sona erecek. Emekliler için avantajlardan faydalanmak isteyen aboneler e-devlet üzerinden alacakları ikamet ve emeklilik belgeleri ile başvuruda bulunabilecekler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-13 21:44 - Asayiş

Metalik eserler sergisi ‘Art-ık Sanat’ OSM’de açılıyor

2024-10-14 12:44 - Kültür Sanat

Umutlar Marmaris’te rengarenk bezlere dönüşüyor

2024-10-12 14:15 - Marmaris

Uludağ iş dünyasının buluşma noktası haline geliyor

2024-10-15 13:01 - Ekonomi

Halk Kafe Marmaris'te emeklinin imdadına yetişti

2024-10-17 14:51 - Marmaris

Tekirdağ’da meydana gelen kazada 2 doktor hayatını kaybetti

2024-10-12 01:07 - Asayiş

HATİCE KEKEVA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

2024-10-10 18:08 - Marmaris

BU ZAKKUMDAN DÜNYADA SADECE KÖYCEĞİZ’DE VAR

2024-10-14 14:21 - Genel

Muğla’da keşfedilmeyi bekleyen cennet: Çandır

2024-10-17 12:04 - Gezi

Bodrum’daki villa projesine tepki: TFF Başkanı istifa etmeli

2024-10-17 13:53 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Gaziantep’in 104 yıllık gururu

13:32 - İnsan

Miniklerin kar eğlencesi

13:16 - İnsan

Şahin: "Gaziantep’in Gazilik onuru asrın kahramanlık destanıdır"

12:55 - İnsan

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara deprem çantası

12:47 - İnsan

Vali Aksoy sigarayı bırakan vatandaşları tebrik etti

12:40 - İnsan

Günün Manşetleri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi için Kadrosunu Güncelledi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş

Yapay Zeka Yardımıyla Cezayı İptal Ettirdi

12:43 - Asayiş

Anneye 27 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

12:10 - Asayiş

Beşiktaş, Sivasspor Deplasmanında 3 Puan Peşinde

12:09 - Spor