?>

Sinop’ta ekiplerden vatandaşlara anında müdahale

Sinop'un dikmen ilçesindeki karakoyun köyü'nde, hayvan yemi ve erzak sıkıntısı çeken bir vatandaşa dikmen özel idare ekipleri hızlıca yardım gönderdi. Ekipler, ayrıca yaşlı kadının sağlık sorununa da müdahale ederek, hastaneye sevk edilmesini sağladı.

İnsan - 3 ay önce

Sinop’un Dikmen ilçesindeki Karakoyun köyünde, hayvan yemi ve erzak sıkıntısı çeken bir vatandaşa Dikmen Özel İdare ekipleri hızlıca yardım gönderdi. Ekipler, ayrıca yaşlı kadının sağlık sorununa da müdahale ederek, hastaneye sevk edilmesini sağladı.

Sinop’un Dikmen ilçesine bağlı Karakoyun köyünde yaşayan bir vatandaş, hayvanlarının yeminin tükenmesi ve erzaklarının olmadığı gerekçesiyle Dikmen Özel İdare ekiplerinden yardım talep etti. Durumun aciliyeti üzerine, Dikmen Özel İdare ekipleri hızlıca harekete geçerek, yardımları köye ulaştırdı.

Dikmen merkeze 45 km mesafedeki Karakoyun köyüne, vatandaşın oğlunun şantiyeye malzeme getirmesiyle yardımlar sevk edildi. Yardımların teslim edilmesinin ardından, köylülerin sağlık durumu da göz önünde bulunduruldu. Vatandaşın annesinin rahatsızlandığını öğrenen ekipler, yaşlı kadına hızlıca müdahale ederek Karakoyun asfaltına kadar indirildi.

Yaşlı kadın, torununun aracıyla hastaneye götürülerek gerekli tedaviye alındı. Dikmen Özel İdare ekiplerinin bu hızlı ve özverili müdahalesi, köylülerin takdirini topladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

İlgili Haberler

AK Parti Kars Milletvekili Çalkın’dan fen lisesi müjdesi

20:57 - İnsan

Eczacılara siber tehditlere karşı tam donanım eğitimi

18:21 - İnsan

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

18:17 - İnsan

Asırlık tandırda ’Tarım Aletleri Sergisi’

17:43 - İnsan

Atatürk Üniversitesi’nde bahar şenliği büyük bir coşkuyla tamamlandı

17:38 - İnsan

Günün Manşetleri

Pompalı Tüfekle Kedi Vuran Şahıs Serbest Kaldı

16:40 - Asayiş

Beşiktaş’ta, Bodrum FK maçı hazırlıkları başladı

16:23 - Spor

Motosiklet Denetimleri Rekor Cezayla Sonuçlandı

15:43 - Asayiş

Enkazda Mahsur Kalan Kediye İtfaiye Yetişti

15:42 - Gündem

Altın Güvenli Liman Olmaya Devam Ediyor

15:22 - Ekonomi