?>

Sivasspor’un yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan imzayı attı

Sivasspor’da teknik direktörlüğe getirilen ömer erdoğan için imza töreni düzenlendi. Törende konuşan erdoğan, “ben ve ekibim kendime güveniyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle çok güzel başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Hedeflerimiz büyük ama benim yapımda her zaman maçtan maça planlamak var” dedi.

Spor - 5 ay önce

Sivasspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Ömer Erdoğan, köklü bir camiaya imza attığı için mutlu olduğunu söyledi. Erdoğan, büyük hedefler kurduğunu ancak planlamalarını maç maç yapacaklarını dile getirdi.

Sivasspor, Bülent Uygun’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Ömer Erdoğan’a emanet etti. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda, Ömer Erdoğan için yapılan imza törenine Sivasspor Kulübü Başkanı Bahattin Eken, yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Başkan Bahattin Eken, “Eski teknik direktörümüz Bülent Uygun’a teşekkür ediyor ve kariyerinde başarılar diliyoruz. Ömer Erdoğan hocamız Türk futbolunun değerli bir ismidir. İnanıyorum ki kariyerine yeni bir başarı ekleyecektir. Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçında tüm gücümüzü gösterelim. Hocamıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi. Ömer Erdoğan “Nasıl bir sorumluluk aldığımın farkındayım”

Teknik Direktör Ömer Erdoğan ise Sivasspor’un büyük bir kulüp olduğunu belirterek, “Bu görevi bana veren ve bana inanan yönetime teşekkür ediyorum. Nasıl bir sorumluluk aldım, nasıl bir göreve geldiğimi biliyorum. Bu camianın çok köklü bir camia olduğunu biliyorum. Buraya gelip başkanımla beraber güzel başarılara imza atacağıma inanıyorum. Süre olarak devre arasına yakın zamanda geldik ve çok zamanımız yok. Ben ve ekibim kendimize güveniyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle çok güzel başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Hedeflerimiz büyük ama benim yapımda her zaman maçtan maça planlamak var. Bizim oynayacağımız ilk maç benim için çok önemli. Takımımızı inşallah cumartesi gününe hazırlamaya çalışacağız. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah buradaki hedefleri daha yukarıya taşırız. Sırf bir hoca değişimiyle hemen bir şey olmuyor zamana da ihtiyaç var. Sözleşmem sezon sonuna kadar” cümlelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Ömer Erdoğan, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

Ali Acar’ın Damadı Anıl Şen Hayatını Kaybetti

2024-12-13 11:48 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

MARMARİS'İN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ VE GÜZEL KALE SOKAKLARI

2024-12-12 16:09 - Marmaris

Mersin’de otoban yol kenarları ağaçlandırılıyor

2024-12-14 10:25 - Gündem

Erzurum Valiliği ile Atatürk Üniversitesi arasında, ortak çalışma alanlarına yönelik iş birliği protokolü imzalandı

2024-12-14 10:37 - İnsan

Ankara Deneyap Proje Şenliği Sincan’da başladı

2024-12-15 14:18 - Teknoloji

Yenişehir’e dev yatırımda sona yaklaşıldı

2024-12-17 15:52 - Genel

İlgili Haberler

Jose Morais: "3 puan alabilirdik"

18:40 - Spor

Ulubey Belediyespor, BAL’a yükseldi

18:41 - Spor

Sivas’ta ’Yönetim istifa’ sesleri

18:21 - Spor

Trendyol Süper Lig: Sivasspor: 0 - Bodrum FK: 0 (Maç sonucu)

18:01 - Spor

Burak Gören: "Kendi adımıza kazandığımız için mutluyum"

17:44 - Spor

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş