?>

Sörf tutkunları lodosu fırsata çevirdi

?stanbul'da etkili olan lodosu eğlenceye çeviren sörf tutkunları, yeşilköy sahili'nde uçurtma sörfünün tadını çıkardı.

Genel - 5 ay önce

İstanbul’da etkili olan lodosu eğlenceye çeviren sörf tutkunları, Yeşilköy Sahili’nde uçurtma sörfünün tadını çıkardı. Hareketleriyle dev dalgalara meydan okuyan sporcuların o anları havadan görüntülendi.

İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren lodosu sörf tutkunları fırsata çevirdi. Bakırköy Yeşilköy sahilinde adrenalin tutkunu sporcular, bir araya gelerek dev dalgalara meydan okudu. Ayaklarında sörf tahtaları, ellerinde uçurtma ipleriyle sporcular adeta denizde dans edip kendilerini metrelerce yukarı fırlattı. Sörfçülerin dev dalgalar arasındaki anları havadan görüntülendi.

"Tam bir özgürlük hissi"

Sörf yapan Barış Eroğlu, "Bu havaları kolluyoruz. Bu havalarda çok heyecanlanıyoruz. Fırtına alarmı verildiğinde bizim whatsapp gruplarımız var, oradan haberleşiyoruz. Aslında bu havalar en idealleri. Fazlasında ileri seviye olmak gerekiyor. Ben mesela yüksek havada çıkamam. Uçurtma küçüldükçe daha hızlı hareket ediyor. Spor araba gibi oluyor. Çok güçlü, atak ve seri hale geliyor. Bizim için daha sportif bir sürüş oluyor. Düşük havada da kayıyoruz ama yüksek havaları daha çok tercih ediyoruz. Tam bir özgürlük. Doğanın içerisindeyiz. Rüzgar, deniz, gökyüzü ve martılarla beraber tam bir özgürlük hissi" dedi.

"Hastalarımı rüzgara göre ayarlamaya çalışıyorum"

Hastalarını rüzgara göre ayarladığını belirten sörf tutkunu diş hekimi Gözde Memişoğlu, "Henüz çıkma fırsatı bulamadım. Rüzgarın şiddeti git gide artıyor. Biraz bekleyeceğim. Ben diş hekimiyim. Hastalarımı rüzgara göre ayarlamaya çalışıyorum. Rüzgar olduğu zaman ya buraya ya da Kilyos’a gidiyoruz. 2 yıldır yapıyorum. Daha başlangıç seviyesi sayılırım. Bugün de biraz çıkmaya çekiniyorum. Kilyos’ta okul var orada yaklaşık 9 saatlik bir eğitim veriliyor. Daha sonra suya çıkıyorsunuz. Kendiniz ekipmanınızı aldığınız zaman özgür bir şekilde kayabiliyorsunuz. Bireysel bir spor olduğu için inanılmaz keyifli" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Bayburt’ta arama yapılan araçta bir miktar metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 11:43 - Asayiş

Kayseri Esen Metal SK liderliğini sürdürüyor

2024-11-19 08:49 - Spor

Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Cihan Çanak kadroya alındı

2024-11-17 12:22 - Spor

Ağrı’da tırın dorsesinde 16 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 21:07 - Asayiş

Otobüste yolcunun yastığında metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 20:51 - Asayiş

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

Dilucu Gümrük Kapısı’nda 50 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 20:27 - Asayiş

Keçiören’de "Atatürk Sergisi" ziyaretçilerini ağırlıyor

2024-11-14 16:55 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Esenyurt’ta 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı

14:28 - Genel

Kayseri protokolünden "23 Nisan" mesajları

14:29 - Genel

Başkan Metin koltuğunu şehit yeğenine devretti

14:29 - Genel

Başkan Köksal, 23 Nisan’ı kutladı

14:17 - Genel

Başkan Özel: "23 Nisan, geleceğe duyulan güvenin simgesidir"

14:14 - Genel

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık