?>

Sultangazi Belediyesinden lise öğrencilerine ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti

Liselere giriş sınavı (lgs)’nın açıklanmasının ardından tercih telaşına giren öğrencilerin yardımına sultangazi belediyesi koşuyor.

Genel - 12 ay önce

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih telaşına giren öğrencilerin yardımına Sultangazi Belediyesi koşuyor. Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), öğrencilere yol göstermek ve süreci doğru yönetmek adına uzman eğitmen kadrosuyla birlikte şehrin belirli noktalarında ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuyor.

Gençleri lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz olarak hazırlayan Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), öğrencileri sınav sonrasında da yalnız bırakmıyor. Liselere Geçiş Sınavı’nın ardından öğrenciler yol göstermek için ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti sunuluyor. SEDA öğretmenleri, öğrencileri puanları ve ilgi alanları doğrultusunda kendileri için en uygun olabilecek seçeneklere yönlendiriyor. Sürece aileler de katılarak en sağlıklı kararın verilmesine yardımcı olunuyor. "Bir dershaneden daha fazlası"

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Gençlerimizi lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz olarak hazırlayan SEDA’mızın kıymetli öğretmenlerine öncelikle bu zorlu süreci başarılı bir şekilde yürüttüklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Kişiye özel başarı programlarının yanı sıra, gençlerimize yaklaşımları da başarıyı getiriyor. Hep söylüyoruz, SEDA bir dershaneden daha fazlası diye Şimdi de en önemli süreçlerden bir tanesindeyiz. Sınavda başarılı olmak kadar, çocuklarımızı doğru yönlendirmek de çok önemli Deneyimli kadromuz, Merkez Cami önünde kurulan tercih danışma merkezi ve tüm SEDA şubelerimizde gençlerimize ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti veriyor. Gençlerimizi tercih noktalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Fransa'da Macron'un Aldığı İkinci Yenilgi Avrupa Gündeminin Merkezinde

2024-07-01 14:42 - Ulusal

MARMARİS’E DOĞALGAZ İÇİN BÜYÜK KAMULAŞTIRMA

2024-06-28 10:32 - Gündem

MARMARİS’TE TORUNUN TORUNUYLA YAŞAYAN 101’LİK DELİKANLI

2024-06-26 12:02 - Yaşam

DÜNYA İKİNCİSİ SULTANİYE KAPLICASI’NA İLGİ BÜYÜK

2024-06-29 12:20 - ÇEVRE

AKKÖPRÜ SANTRALİ ÖZELLEŞTİRİLME İHALESİ İPTAL EDİLDİ

2024-07-02 13:45 - ÇEVRE

ADALA’NIN UNESCO KORUMALI CENNETİ HERMOS KANYONU

2024-06-26 16:40 - Yaşam

İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları: İkinci Tura Kalan Adaylar

2024-06-29 13:40 - Ulusal

Almanya'da Yaşayan Türk Vatandaşlarına Müjde: Çifte Vatandaşlık Mümkün Hale Geliyor

2024-06-26 17:13 - Ulusal

Joe Biden Tartışması: Adaylık Krizi ve Muhtemel İstifa

2024-07-01 12:56 - Ulusal

Peru'da 7 Büyüklüğünde Şiddetli Deprem ve Tsunami Uyarısı

2024-06-28 12:25 - Ulusal

İlgili Haberler

İstanbul’da 50 kuaföre meslek başarı ödülü verildi

22:36 - Genel

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, İBB Meclisi’nde konuştu

20:13 - Genel

Aydın Valiliği açıkladı: Kuşadası’ndaki işletme 3 gün faaliyeten men edildi

19:41 - Genel

Aydın’da hem tatlı hem de hatırlı açılış

18:55 - Genel

İZBAN’da saldırıya uğrayan güvenlik görevlisine acı veda

18:44 - Genel

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş