?>

Tekden Hastaneleri’nden ‘Yenidoğan Çetesi’ açıklaması: “İtibar suikastı yapılıyor”

Bazı yayın kuruluşlarında yenidoğan çetesine adı karıştırılan tekden hastaneleri tarafından kamuoyu bilgilendirmesi yapıldı.

Genel - 3 ay önce

Bazı yayın kuruluşlarında yenidoğan çetesine adı karıştırılan Tekden Hastaneleri tarafından kamuoyu bilgilendirmesi yapıldı. Açıklamada; "Bahse konu hastane 2016 yılı Kasım ayında tüm hisseleri ile devredilmiş, devrinden sonra 2 kez daha el değiştirmiştir. Bu süreç ile Tekden isminin anılması, bu sürece dahil edilmek istenmesi anlaşılamaz bir saldırıdır" denildi.

Tekden Hastaneleri tarafından konu ile ilgili tüm hukuki işlemlerin başlatıldığının belirtildiği açıklamada; "23.10.2024 tarihinde bir basın kuruluşunda, kurumumuz Tekden Hastaneleri ve Kemal Tekden ile ilgili yapılan açıklamalar ile ortaya konulan ’itibar suikastı’ gerçekleştirilmiştir. Konu ile ilgili basınımızı bilgilendirme zarureti ortaya çıkmıştır. Bir TV’de yayınlanan programda, ’Yenidoğan Çetesi’ olarak adlandırılan suç örgütü ile ilgili yapılan programda, Kemal Tekden’in 2016 yılında devrettiği Özel Bağcılar Tekden Sağlık Hizmetleri San. Tic. A.Ş’nin ismi belirtilerek, Kemal Tekden’in siyasi kimliği ve film yapımcılığı hedef alınarak bir yayın gerçekleştirilmiştir. Bahse konu hastane 2016 yılı Kasım ayında tüm hisseleri ile devredilmiş, devrinden sonra 2 kez daha el değiştirmiştir. Bu süreç ile Tekden isminin anılması, bu sürece dahil edilmek istenmesi anlaşılamaz bir saldırıdır. İddia edildiği üzere, 2016 ve öncesi dönemde hastanemiz ve yeni doğan yoğun bakım bölümü ile ilgili bir şikayet söz konusu değildir. Bu dönemdeki verilere bakıldığında, yenidoğan bölümünün Türkiye standartları üzerinde bir başarı sağladığı aşikar ve ispatlanabilir durumdadır. 2022 yılında bir şikayet ile ortaya çıkan ’yenidoğan çetesi’nin hiçbir üyesi ile doğrudan yada dolaylı bir bağımız bulunmamaktadır. Bahsi geçen süreçte Kemal Tekden milletvekili değildir. Habercilik yapmak üzere yoğun çaba sarf eden tüm basın mensuplarına saygı duymakla beraber, Kemal Tekden’e ait fotoğrafını yayınlayıp ’Ali Tekden’ diyebilecek kadar konuya vakıf olan gazetecilerin, haberlerini nasıl yaptığının, hangi hedeflere ulaşmaya çalıştığını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Buradan sonuç ile, yıllardan beri vermiş olduğu hizmetler ile bilinen kurumumuzun, öküz altında buzağı aranarak, 2016 yılında devredilen hastanenin temel alınarak, kurumumuzun markasına, Kemal Tekden’in şahsi ve siyasi kimliğine yapılan ’itibar suikastı’ ile ilgili tüm hukuki işlemlerin başlatıldığını, tekzip haklarının talep edildiğini bildiririz" ifadelerine yer verildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 123 kilo skunk ve metamfetamin ele geçirildi: 4 tutuklama

2024-10-21 08:39 - Asayiş

Doğubayazıt’ta 8 kilo metamfetamin ve 32 bin hap ele geçirildi

2024-10-23 14:01 - Asayiş

Gaziantep’te 86 kilo 650 gram skunk ve 37 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-20 18:04 - Asayiş

Kahvaltı için aldığı peynirden metal somun çıktı

2024-10-21 10:22 - İnsan

Arnavutluk eski Cumhurbaşkanı Meta gözaltına alındı

2024-10-21 17:37 - Asayiş

MARMARİS'TE EMEKLİLER “HALK-ET” İSTİYOR

2024-10-21 11:36 - Marmaris

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı açılışı gerçekleştirildi

2024-10-23 13:15 - Genel

Muğla’da içleri burkan “kara” manzara

2024-10-22 14:04 - ÇEVRE

Tarım girdi maliyetleri Ağustos’ta düştü

2024-10-21 13:36 - Ekonomi

Taksim’de Türk bayrağını kullanarak duygu sömürüsü ile vatandaşlardan para alan 3 kadına para cezası

2024-10-20 07:07 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkan Çerçioğlu Nazillili çocukları tiyatro ile buluşturdu

15:33 - Genel

TİKA’dan Bosna Hersek’teki ilk ulusal medikal kurtarma ekibine ekipman desteği

15:10 - Genel

Gaziosmanpaşa Belediyesi ibadethaneleri özenle temizliyor

15:12 - Genel

Vatandaşlar şehrin yarınları için projelerini tek tıkla paylaşacak

15:15 - Genel

EGİAD VE ESİAD ARASINDA 2008’DEN BUGÜNE ORTAK PROJELER

15:02 - Genel

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş