?>

Telefonunu Almak İçin Düşen Adam Mahsur Kaldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, cep telefonunu almak için kayalıklara tırmanan 61 yaşındaki adam, düşerek mahsur kaldı.

Asayiş - 3 ay önce

Antalya’da Telefonunu Almak İçin Düşen Adam, İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sabah saatlerinde ilginç bir kurtarma operasyonu gerçekleştirildi. Olay, Konyaaltı Caddesi üzerinde bulunan Yavuz Özcan Parkı içerisindeki Kadınyarı olarak bilinen kayalık alanda meydana geldi. 61 yaşındaki Murat Karaca, gece saatlerinde parka gelerek manzarayı izlediği sırada cep telefonunu kayalık alana düşürdü. Telefonunu almak için kayalıklara inmeye çalışan Karaca, dengesini kaybederek 20 metre yükseklikten yere düştü.

Gece boyunca yardım alamayan Karaca, sabah saatlerinde parkın yakınındaki bir iş yerinden çalışanlar tarafından fark edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye Ekiplerinin Titiz Çalışmasıyla Kurtarıldı

İtfaiye ekipleri, Karaca'nın başı ve sırtında düşme sonucu yaralanmalar tespit etti. Ekipler, Karaca’yı bulduğu yerden güvenli bir şekilde çıkarmak için yaklaşık 30 dakika süren bir çalışma yaptı. İtfaiye ekipleri, ip yardımıyla kurdukları düzenekle Karaca'yı sedye ile bulunduğu yerden çıkardı.

Kurtarma işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan Murat Karaca, "Ayağım kaydı, düştüm" diyerek yaşadığı talihsiz olayı özetledi. Telefonunu da itfaiye ekipleri bulup teslim etti. Karaca, 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilerek ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bölgedeki Yükseklik Tartışması Dikkat Çekti

Olay anında itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izleyen vatandaşlar arasında, düşüşün yüksekliği konusunda bir tartışma yaşandı. Erdoğan Koca, Karaca'nın mahsur kaldığı yerin 50 metre olduğunu iddia ederken, bir başka vatandaş ise bu mesafenin yaklaşık 15 metre civarında olduğunu söyledi. Tartışma, kurtarma operasyonunun başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından son buldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Muğlaspor, Kendi Evinde Türk Metal 1963’ü Ağırlıyor

2024-11-09 10:35 - Spor

Samsun’da alüminyum boru içinde 768 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-08 16:05 - Asayiş

Nesine 3. Lig: Muğlaspor: 1 - Türk Metal 1963: 0

2024-11-10 16:27 - Spor

Hakkari 92 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-06 20:13 - Asayiş

Metal fabrikasında çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı

2024-11-08 18:40 - Asayiş

Denizli’de metal fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

2024-11-08 20:10 - Asayiş

Kasımpaşa ile Kayserispor 29. randevuda

2024-11-07 11:43 - Spor

Turizmin başkentindeki yüzyıllık su hasreti sona erdi

2024-11-12 13:45 - Sağlık

845 kişinin hayatını kaybetti Düzce depreminin 25. yıldönümü

2024-11-12 09:32 - İnsan

Kasımpaşa-Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

2024-11-06 17:22 - Spor

İlgili Haberler

Uçaktan inen yabancı kuryenin midesinden 1.3 kilo uyuşturucu çıktı

15:48 - Asayiş

Motoryat sulara gömüldü

15:49 - Asayiş

3 bin yıllık geçmişi bulunan sit alanında define aradılar: 3 kişi gözaltına alındı

15:52 - Asayiş

Çorum’da aranan 4 şahıs. Yakalandı

15:55 - Asayiş

Batman’da atık petrol havuzunda yangın

15:42 - Asayiş

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş