?>

Trabzon’da 3 bant bilardo bölge müsabakaları sürüyor

Trabzon’da düzenlenen 3 bant bilardo bölge müsabakaları sürüyor.

Spor - 8 ay önce

Trabzon’da düzenlenen 3 bant bilardo bölge müsabakaları sürüyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu Trabzon İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 3 bant bilardo bölge müsabakaları sürüyor. Beşirli Spor Kompleksi’nde düzenlenen müsabakalara Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize illerinden 48 bilardo sporcusu katılırken, yarın final oynanacak.

Organizasyonun düzenlenmesinde katkıda bulunan bilardo sporcusu Selahattin Kurbetli, müsabakalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye Şampiyonası’na katılacak sporcuların maç eksiklerini gidermek gibi bir amaçları da olduğunu belirten Kurbetli, “Hem federasyonun yapmış olduğu organizasyonlar var hem de il temsilciliğinin faaliyet programı var. Bu Doğu Karadeniz Bölge Şampiyonası İl Temsilciliğinin düzenlediği bir faaliyet. Bunu Doğu Karadeniz Bölgesi’nde biz 3 ayaktan oluşturarak yapacağız. Bu ilk ayağı. Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illeri talep etti. Masa sayısı az olduğu için 48 sporcu ile yapabiliyoruz. Masa sayası fazla olsa bu sayı 100’ü bulabilir. Burada amaç Türkiye Şampiyonası’na katılan bilardocuların maç eksiklerini gidermek. Bilardoyu sevdirmek, özellikle gençlerin önünü açabilme adına bu tür faaliyetler illerde yapılıyor. İl temsilcimizin bu anlamda duyarlılığı oldukça fazla. Diğer illerdeki arkadaşları da aramızda gördük, çok mutlu olduk. Bugün çeyrek finallere kalma maçları yapılacak. Yarın da çeyrek final, yarı final ve final maçları ile sonuçlandıracağız” dedi.

Rekabetin oldukça yüksek olduğunun altını çizen Kurbetli, “Aramızda Türkiye şampiyonalarına katılıp şampiyonluğa oynayan 10’a yakın sporcu var. Bu, kolay değil. Önce ilden çıkacaksınız sonra bölgede başarılı olacaksınız ve Türkiye şampiyonalarında başarı göstereceksiniz. Ekonomik koşullar oldukça zor. Ama Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz. En azından harcırahlar veriliyor. Şu anda Türkiye Şampiyonası’nda gibi oynuyoruz. Aynı özelliklere sahip masalarla bu mücadele veriliyor. Çok zevkli ve heyecanlı geçiyor” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Boykot Olmayan Ayakkabı Markaları Hangileri? Yerli Ayakkabı Markaları Listesi

2024-06-24 14:53 - Gündem

Hametan Krem Nedir? Ne İşe Yarar?

2024-06-24 17:17 - Genel

MARMARİS’TE DOMUZ TEHDİDİ

2024-06-22 14:56 - Marmaris

Yumoş İsrail malı mı ?

2024-06-22 16:15 - Genel

MARMARİS’E DOĞALGAZ İÇİN BÜYÜK KAMULAŞTIRMA

2024-06-28 10:32 - Gündem

MARMARİS’TE TORUNUN TORUNUYLA YAŞAYAN 101’LİK DELİKANLI

2024-06-26 12:02 - Yaşam

MARMARİS'TE DOLUNAY BAKANI HAYRAN BIRAKTI

2024-06-22 14:44 - Marmaris

DÜNYA İKİNCİSİ SULTANİYE KAPLICASI’NA İLGİ BÜYÜK

2024-06-29 12:20 - ÇEVRE

MARMARİS’TE DOMUZ SORUNU GİDEREK ARTIYOR

2024-06-24 10:38 - Marmaris

LEZZETLİ BALIKTA PÜF NOKTA: MEVSİMİNİ BİLMEK

2024-06-25 13:33 - İnsan

İlgili Haberler

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden genç sporculara destek

16:02 - Spor

Mersinli boksörler Konya’dan madalya ile döndü

15:46 - Spor

Yunusemreli Tekvandocular Turgutlu’da madalyaları topladı

15:37 - Spor

Hakkari’de Midi Kızlar Şampiyonası sona erdi

15:22 - Spor

Büyükşehir Masa Tenisi takımı 57 takım arasında üçüncü oldu

15:21 - Spor

Günün Manşetleri

Hurma Tezgahlarda Yerini Aldı

15:54 - Ekonomi

Down Sendromlu Ethem Ay Göreve Başladı

15:53 - İnsan

Güzellik Sektörü Krizde

14:10 - Ekonomi

Mehmet Ali Erbil’e Yasa Dışı Bahis Davası

14:04 - Asayiş

Kemik Erimesi Gençleri de Tehdit Ediyor

13:45 - Sağlık