?>

TÜFAD’dan Erciyes 38 FK’ya destek

Türkiye futbol antrenörleri derneği (tüfad) kayseri şubesi, yeni adıyla erciyes 38 fk olarak türkiye 3. Ligi'nde mücadele edecek futbol takımını ziyaret etti.

Spor - 6 ay önce

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi, yeni adıyla Erciyes 38 FK olarak Türkiye 3. Ligi’nde mücadele edecek futbol takımını ziyaret etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi yönetim kurulu, eski adı Talasgücü Belediyespor, yeni adıyla Erciyes 38 FK oylan Türkiye 3. Lig takımının antrenmanını ziyaret etti. Antrenör Uğur Kulaksız, teknik heyet ve futbolculara başarılar dilendiği ziyarette konuşan TÜFAD Başkanı Ahmet Yıldız, "Mutlu Önal başkanımızın önderliğinde bir ateş yakıldı. O ateşin devamında da Ahmet Dirgenali başkanlığında yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Güzel bir yönetim oluştu. İnşallah Kayseri’yi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir bu takım. Bu oluşum Kayseri adına iyi ve doğru bir oluşum olmuştur. Teknik Direktör Uğur Kulaksız, ekibi ve Sportif Direktör Gökhan Gündüz kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. Biz TÜFAD olarak her zaman her türlü sizin yanınızdayız. Biz bir aileyiz. Bu işi hep birlikte omuzlayıp Erciyes 38 Futbol Kulübü’nü daha iyi ve güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Erciyes 38 FK’nın yeni dönemde antrenörlüğünü üstlenen Uğur Kulaksız da, yeni sezonda başarılı bir dönem geçirmek için kolları sıvadıklarını söyledi. Kayseri futboluna en iyi hizmeti verebilmek adına yola çıktıklarını söyleyen Uğur Kulaksız, "Kayseri’de bir tohum ekildi, bu yeşerecek fidan olacak daha sonra ağaç olacak. Daha sonra üzerinde binlerce canlılar yaşayacak ve gölgesinde birçok Kayserili sporcumuz gölgelenecek. Bu oluşum için buradayız. Bize güvenen başkanlarımız olmak üzere yöneticilerimize çok teşekkür ederim. İyi hazırlanıyoruz. İyi olacağız. Kayseri bütünlükleri ile beraber güzel bir şehir. O yüzden burada bir bütünlük sergileniyor. Hep beraber olacağız. Hep beraber olduğumuz zaman Kayseri’yi kimse yıkamaz. Yıkılmayacağımızı herkese göstereceğiz. Bizim şuandaki tek hedefimiz biz çizgimiz var. Kayseri’mizin gençlerini daha önce biliyorsunuz 3.Lig ve 2.Lig takımımız olmadığı için buralarda şans verip yukarılara atamıyorduk. Biz şu anda o misyonu üstlendik" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

ÜLKE CAYIR CAYIR YANIYOR  

2024-08-19 12:50 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

2024-08-18 15:59 - Asayiş

BİNLERCE DÜNYA KELEBEĞİ KONYA'DA UÇUYOR

2024-08-17 14:16 - Gezi

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

İlgili Haberler

Adanaspor’da Hakan Keleş dönemi

18:08 - Spor

Beşiktaş’a dondurucu soğukta çiçekli karşılama

17:51 - Spor

Rigoberto Rivas, Kocaelispor’da

17:41 - Spor

Bursaspor, Muşspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

17:25 - Spor

Dries Mertens ile Berkan Kutlu, ’Biz Birlikte Güçlüyüz’ etkinliğine katıldı

17:18 - Spor

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık