?>

Türkiye’nin sanatsal oteline yoğun ilgi

Muğla'nın bodrum ilçesindeki mgallery the bodrum hotel bir birinden ünlü sanatçının yüzlerce eseri yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu

Kültür Sanat - 8 ay önce

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki MGallery The Bodrum Hotel’de birbirinden ünlü sanatçının yüzlerce eseri yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan MGallery The Bodrum Hotel, mimarisinin yanı sıra içerisinde bulundurduğu ünlü sanatçıların yüzlerce eseriyle de sanatseverin, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Otelin girişinden itibaren başlayan eserleri görenler tam not veriyor. Deniz, kum ve güneşin yanına sanat eserlerini de ekleyen ünlü iş adamı Murat Delibalta, özenerek seçtiği eserlere her gün yenisini eklemeye devam ediyor. Oteli paha biçilemeyen sanat eserleriyle süsleyen Delibalta, sanatsever kişiliğiyle de dikkat çekiyor.

Bodrum’a yeni bir soluk getiren ve ilçenin en lüks otellerinden biri olan MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, farklı tarzıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Ünlü iş adamı Murat Delibalta tarafından seçilen birbirinden ünlü sanatçıların eserleri dikkat çekiyor. Bodrum’un en önemli destinasyonlarından biri olan Yalıkavak’ta bulunan otelin kumsalına kadar her köşesinde paha biçilemez sanat eserleri bulunuyor. Kendi koleksiyonunu da oteline taşıyan sanatsever Delibalta’nın heykelleri otele gelen misafirler tarafından da büyük ilgi görüyor.

Sanatsever iş adamı MGallery The Bodrum Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Delibalta, otelde bulunan eserlerin otele değer kattığını ifade ederek, "Otelimize bu eserler değer katıyor. Yerli ve yabancı misafirlerimiz çok keyif alıyor. Ben de bunu gördükçe daha da keyifleniyorum. Otelimize daha fazla sanat eseri kazandırmak için çaba sarf ediyorum. Ülkemizin değerli sanatçıları ve farklı ülkelerdeki değerli sanatçılar tarafından yağlıboya tabloları, heykeltıraşlar ve bazı ikonlar otelimize kazandırdım. Bu koleksiyonlar önümüzdeki yıllarda da genişleyerek devam edecek. Sahile, deniz kenarlarına bile heykeller koyduk. Gelen misafirler buradaki heykelleri görüyor inceliyor ve daha sonra bizler teşekkürlerini sunuyorlar böyle bir otel kazandırdığımız için" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

2024-06-15 01:03 - Marmaris

MARMARİS’TE ÇEVREYİ KORUYAN VATANDAŞA HAKSIZ SALDIRI

2024-06-14 14:54 - ÇEVRE

MUĞLA ARISI VE FETHİYE'NİN SUYU TEHLİKEDE

2024-06-12 11:57 - ÇEVRE

MARMARİS'TE KANALDAKİ KAZLAR KATLEDİLDİ

2024-06-11 12:11 - ÇEVRE

İmamoğlu Bodrum’da bayram tatilinde

2024-06-16 11:11 - Siyaset

İlgili Haberler

Emine Erdoğan, Gaziantep’te Şahinbey Millet Kütüphanesini ziyaret etti

23:34 - Kültür Sanat

Emine Erdoğan, 2. Şule Yüksel Şenler Kitap ve Kültür Günleri programı’nın açılışına katıldı

23:39 - Kültür Sanat

Merkezefendi Kent Tiyatrosunun ‘Bir Evlilik Teklifi ve Ayı’ isimli yeni oyunu büyük beğeni topladı

17:50 - Kültür Sanat

‘Çocuklarla Ramazan Neşesi’ etkinlikleri miniklerle buluşacak

17:47 - Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir, Ramazan geleneklerini yaşatacak

16:50 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Aç Kalan Kurtlar Köye Geldi

14:56 - Gündem

Nadir Hastalıkların %80’i Genetik

14:55 - Sağlık

Masaj Salonlarına Fuhuş Operasyonu

14:48 - Asayiş

Çinli İş İnsanları Malatya’da

14:48 - Ekonomi

Kızılötesi Fotoğraf Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

14:44 - Kültür Sanat