?>

Ufuk Kahraman: "Bizim açımızdan hem keyifli hem de iyi bir antrenman niteliğinde bir maç oldu"

Ziraat türkiye kupası’nda boluspor evinde ağırladığı galatasaray’a 4-1’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan boluspor teknik direktörü arif ufuk kahraman, "bizim açımızdan hem keyifli hem de iyi bir antrenman niteliğinde bir maç oldu" dedi.

Spor - 4 ay önce

Boluspor Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan hem keyifli hem de iyi bir antrenman niteliğinde bir maç oldu" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. hafta mücadelesinde Boluspor, evinde Galatasaray’a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kahraman, "Zor bir lig periyodu içindeyken Ziraat Türkiye Kupası maçı oynamak, ister istemez tempomuzu etkiliyor. Üç gün önce bir maç oynadık, hafta içi bir maçımız vardı ve şimdi iki gün sonra tekrar sahaya çıkacağız. Bu yoğun fikstürde kadro derinliğine uygun şekilde bir kadro ile sahaya çıkmak zorundaydık. Karşımızda, Türkiye ve dünyada marka değeri yüksek olan, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir gibi Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray vardı. Biz de hem ekran başındaki izleyicilere hem de tribündeki taraftarlara seyir zevki yüksek bir maç izletmek istedik. Soğuk havaya rağmen iyi bir zeminde oynadık ve umarım takım olarak bu hedefimizi gerçekleştirebilmişizdir" ifadelerini kullandı. "İyi bir antrenman niteliğinde bir maç oldu"

Maça iyi başladıklarını ifade eden Kahraman, "Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Oyuncularımla birlikte Galatasaray’ın son 3-4 maçını analiz ettik ve buna göre bir oyun planı belirledik. Maça ön alan baskısıyla başlayarak rakibi hataya zorlamak istedik. Kazandığımız toplarla hızlı geçiş oyunları yapmaya çalıştık ve bu şekilde golü bulduk. Ancak, duran toptan yediğimiz golle skor 1-1 oldu. Devreye girerken 45. dakikada gelen ikinci gol, oyuncularımızın moralini biraz bozdu. Dediğim gibi, üç gün sonra bir maçımız daha var ve bu yüzden rotasyon yapmak zorundayız. Maça başlarken de geniş çaplı bir rotasyonlu kadro ile sahaya çıktık. Bizim açımızdan hem keyifli hem de iyi bir antrenman niteliğinde bir maç oldu. Seyir zevki yüksek bir karşılaşmayla Ziraat Türkiye Kupası’nın ikinci maçını tamamladık" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yastık İçine Saklanmış Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-02-01 11:09 - Asayiş

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MUĞLA’DA  METAMFETAMİN, KOKAİN COK ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

2025-02-01 12:30 - Asayiş

Zehir tacirlerine darbe: 15,5 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-01 12:29 - Asayiş

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

ADANA'NIN ASIRLIK “CİĞER KAHVALTISI” GELENEĞİ

2025-02-01 11:50 - Gezi

YENİÇAROHORİ: AYVALIK’IN SANATLA DÖNÜŞEN KÖYÜ

2025-01-31 15:38 - Gezi

PROF. ERCAN: SANTORİNİ DEPREMLERİ MUĞLA VE AYDIN’I ETKİLEMEZ

2025-02-03 15:39 - Gündem

PAZARKULE-EDİRNE-TEM BAĞLANTI YOLU HİZMETE AÇILDI

2025-01-31 16:20 - Ulaşım

İlgili Haberler

Oğulcan Çağlayan’dan veda sinyali

17:29 - Spor

Turgutlulu minik güreşçiler Sivas yolcusu

16:49 - Spor

Antalya OSB’nin şampiyonları belli oldu

16:26 - Spor

Eyüpspor’da Selçuk Şahin dönemi

14:53 - Spor

Bursaspor’da kombine satışları 30 bini geçti

14:21 - Spor

Günün Manşetleri

Akvaryum merakı artıyor

10:39 - Genel

Firari Uyuşturucu Hükümlülerine Operasyon

10:38 - Asayiş

Normal doğum anne ve bebek sağlığı için önemli

10:36 - Sağlık

Kurban Bayramında acemi kasaplara müjde

10:34 - İnsan

Ayçiçek Yağı Fabrikasında Patlama

10:16 - Asayiş