?>

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 150 çocuk için sünnet töreni yapıldı

Vakıflar 2. Bölge müdürlüğü tarafından 150 çocuk için sünnet töreni yapıldı.

Genel - 8 ay önce

İstanbul Vakıflar İkinci Bölge Müdürlüğü vakıfların hayır şartı gereği, 150 çocuğun sünnet edildiği bir organizasyon tertip etti. Şölen havasında geçen organizasyonda, sünnet olacak çocuklara, İslam Medeniyetinin baş şehri İstanbul ’un tarihi havası teneffüs ettirildi.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından vakıfların hayır şartı gereği, 150 çocuk için sünnet töreni düzenlendi. Sünnet olacak çocuklar ve aileleri için boğazda gemi turu yapıldı. Üsküdar ve Boğaz’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı gezide, çocuklar ve aileleri tarihe yolculuk yaptı. Aziz Mahmut Hüdai Tekkesi’nde dualar edildi. Boğaz’ın serin sularının üzerinde çay, simit, kurabiye, meyve suyu ve dondurma ikramının yanında, çocuklara yönelik yüz boyama ve Karagöz etkinlikleri düzenlendi. Ayrıca sünnet organizasyonunda çocuklara kol saati, sırt çantası ve altın hediye edildi.

Sünnet organizasyonunda konuşan İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürü Arif Özsoy, "Vakfiyeye göre 40 çocuğu sünnet ettirmek gerekiyor. Ama ihtiyaç sahibi ne kadar çocuk varsa onların tamamını sünnet ettirelim diye sistemi açtık. 150 aile bize müracaatta bulundu. Hiç ayrım yapmadan tamamı için sünnet organizasyonunu organize ettik. Ailelerimizi ve çocuklarımızı mutlu etmek için bu programda olması gereken ne varsa hepsini düşündük. Sünnette altın olmayınca olmaz, dedik. Çocuklarımızın tamamına birer altın vereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sünnet organizasyonuna katılan çocuklardan biri, "Geldiğim için çok mutluyum, burası çok güzel bir yerdi. Sünnet olacağım için de mutluyum, çok eğlendim" dedi. Aileleri ise organizasyondan çok memnun olduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

İlgili Haberler

Alaçatı Ot Festivali, 14. kez kapılarını açtı

18:06 - Genel

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne Kuşadası’na bahar dokunuşu

18:09 - Genel

Yeşilay Genel Başkanı Dinç: "Muğla, Türkiye genelinde ilk 5’te"

17:51 - Genel

Kamu Birliği Konfederasyonu, şehitleri dualarla andı

17:47 - Genel

Malatya’da 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Başkan Hamit Fendoğlu anısına panel düzenlendi

17:31 - Genel

Günün Manşetleri

Elektronik Sigara Çocuk Yaşta Akciğer Kanseri Yapıyor

15:29 - Sağlık

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

15:06 - Asayiş

Epilepsi Hastası Minik Aras'ın Hayali Gerçekleşti

13:44 - İnsan

Bıçaklı Kavgada Bir Genç Hayatını Kaybetti

13:18 - Asayiş

Temizlikçi Kılığında Ayakkabı Hırsızlığı

13:09 - Asayiş