?>

Vali Aydın’dan tarihi ilçeye ziyaret: “Hakikaten eşsiz konaklarımız var burada”

Bolu valisi abdulaziz aydın, mudurnu’da tarihi noktaları gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali aydın, “hakikaten eşsiz konaklarımız var burada. Bu konakların daha iyi restoresi için neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.

İnsan - 5 ay önce

Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, Mudurnu’da tarihi noktaları gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Aydın, “Hakikaten eşsiz konaklarımız var burada. Bu konakların daha iyi restoresi için neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.

Bolu Valisi Abdulaziz Aydın Mudurnu ilçesini ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan program gün boyunca sürdü. İlk olarak Kaymakamlık ziyaretinde bulunan Aydın, sırasıyla; Belediye Başkanlığı ziyareti, Tarihi Arasta Çarşısı ve esnaf ziyareti, Yıldırım Beyazıt Camii ve Hamam ziyareti, Kanuni Sultan Süleyman Camii ziyareti, Mudurnu Adliyesi ziyareti, Mudurnu Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyareti, Abdurrahim Tırsi İmam Hatip Ortaokulu ziyareti ve Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’ne giderek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerle sohbet eden Aydın, gençlere nasihatlerde bulunarak öğrencilik hayatlarında başarı diledi. Ayrıca ziyaret esnasında Mudurnu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilçe Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu’nun emekleriyle kurulan Akıl Oyunları sınıfının açılışı gerçekleştirildi. “Hakikaten eşsiz konaklarımız var burada”

Ziyaret hakkında bilgiler veren Vali Abdulaziz Aydın, “Mudurnu’muz çok tarihi ve güzel bir ilçemiz. İlçemizde kültürel değerlerin başında gelen Yıldırım Beyazıt Camii ve Kanuni Sultan Süleyman Camii’ni ziyaret ettik. Konaklarla alakalı ilçe kaymakamımızdan bilgiler aldık. Hakikaten eşsiz konaklarımız var burada. Bu konakların daha iyi restoresi için neler yapabileceğimizi konuştuk. Gerek kurslarla, sportif faaliyetlerle, okuma salonlarıyla, kafeleriyle yaşayan bir bina haline getirilen ilçemizi ziyaret ettik” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

(ÖZEL) Yola düşen metal rulolar az kalsın faciaya neden oluyordu

2024-12-03 10:02 - Asayiş

Samsun’da 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-29 12:09 - Asayiş

Türkiye’nin ilk ve tek kadın X-Trial pilotu, off-road pistlerinde tozu dumana katıyor

2024-12-05 13:07 - Spor

Uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-04 13:33 - Asayiş

Lider Esen Metal fire vermek istemiyor

2024-11-30 08:58 - Spor

Batman’da 3 kilo metamfetamin ile yakalanan minibüsün sürücüsü tutuklandı

2024-12-01 16:19 - Asayiş

Samsun’da 64 gram metamfetamin ile yakalanan bir kişi gözaltına alındı

2024-11-30 11:49 - Asayiş

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden imar çalıştayı

2024-12-03 13:48 - Gündem

MARMARİS’TE ANTİK MERKEZ ÜZERİNDE KAKTÜS ŞÖLENİ

2024-12-04 16:06 - Marmaris

MARMARİS'İN ANTİK KENTLERİNDE TARİHE YOLCULUK

2024-12-02 11:06 - Marmaris

İlgili Haberler

Kemer’de belediye başkan koltuğu 1 günlüğüne minik Ege’nin oldu

11:24 - İnsan

Ardahanlı öğrenciler ulusal egemenlik yolunda Ankara gidiyor

11:26 - İnsan

Antalya’da kreş servisinde kaybolan 3 yaşındaki çocuk 8 saat sonra parkta bulundu

11:23 - İnsan

Gaziantep Büyükşehir’in destekleriyle bin çocuk 23 Nisan’ı şarkılarla kutladı

11:02 - İnsan

BŞEÜ’de kitap okuma etkinliği düzenlendi

10:59 - İnsan

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık