?>

Vali Çiçek: ”Kayseri’de eğitimde altın bir yıl geçirdik”

Kayseri valisi gökmen çiçek, öğrencilere karnelerini dağıtarak, kayserispor forması dağıttı. Vali gökmen çiçek, “kayseri’de eğitimde altın bir yıl geçirdik” dedi.

Eğitim - 10 ay önce

Kayseri’de düzenlenen karne töreniyle beraber 322 bin 666 öğrenci yaz tatiline girerken; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öğrencilere karnelerini dağıtarak, Kayserispor forması hediye etti.

Kayseri’de 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle beraber 322 bin 666 öğrenci karne aldı. Mehmet Alçı İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Bahamettin Karaköse, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. "Kayseri’de eğitimde altın bir yıl geçirdik"

Öğrencilere karnelerini dağıtan ve Kayserispor forması hediye eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Kayseri’de 322 bin 666 öğrenci, 22 bin 800 öğretmenle devam eden eğitim yılı bugün itibariyle tatil olarak, bir mola verdik. 300 binli rakamlar Kayseri’nin gurur kaynağı. Çünkü bu sayılar, çoğu ilin nüfusundan daha büyük ve kazasız, belasız bir yıl geçirmek için öğretmenlerimizle birlikte büyük bir çaba sarf ettik. Bu yıl içerisinde bazen acı bazen tatlı olaylarda yaşadık. Bir öğrencimizi trafik kazasında kaybetmenin acısını hala yüreğimizde yaşıyoruz. Bu yıl başarılı sonuçlar aldığımız bir yıldı. Geçen yılki sonuçlarda ilk 100’de 16 öğrenci Kayseri’den çıktı. İlk binde 38 öğrencimiz oldu. Aynı zamanda bu yıl içerişsin de TÜBİTAK yarışmalarında Kayseri ilk 3’e girmeyi başardı. 622 öğrencimiz ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül aldı. İnşallah bu sınav sonuçlarıyla yıl içerisinde yaptığımız çalışmalar neticesinde bir önceki yaptığımız başarıyı geçeceğiz diye ümitle bekliyorum. Aynı zamanda büyük projelerle dolu bir yıl oldu. Bu yıl ERVA Spor Okulları Projesi gerçekleştirildi. Bunun yanında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müz çok başarılı projelere imza attı. Biz birlik ve beraberlik içerisinde öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, siyasilerimiz ve bürokratlarımızla el ele vererek, eğitim için seferber olmuş durumdayız. Kayseri her şeyin en iyisine layık. Bu sene Kayseri adından eğitimde daha fazla söz ettirecek. Bunu hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.

Protokol, karne dağıtımının ardından öğretmenlerle bir araya geldi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

Putin'den Uyarı: Rusya Batılı Hedefleri Vurmak İçin Silah Sağlayabilir

2024-06-07 12:27 - Ulusal

İlgili Haberler

AFAD’tan doğada arama ve kurtarma eğitimi

11:30 - Eğitim

Havalimanı güvenliğine eğitim

11:31 - Eğitim

Sınav provası tadında bilgi yarışması

11:26 - Eğitim

Sivas Açı Kurs Merkezi kapılarını öğrencilere açıyor

10:55 - Eğitim

61. Kütüphane Haftasında 61 öğrenciden farkındalık etkinliği

10:55 - Eğitim

Günün Manşetleri

Bayraktar TB3 SİHA'dan TCG ANADOLU'da Tarihi Başarı

16:32 - Teknoloji

Çevreye Duyarlı Anne Altın Kazandı

16:09 - Gündem

Soba zehirlenmesi yaşlı çifti birinden ayırdı

16:07 - Asayiş

Çarpıştığı otomobil ile bariyer arasında sıkıştı

15:38 - Asayiş

Çoban Yavru Tavşanlara Şefkat Eli Uzattı

15:19 - İnsan