?>

Veteranlar potada buluştu

Basketbol il temsilciliğinin organize ettiği “12 mart kurtuluş kupası 3 × 3 basketbol turnuvası sona erdi. Eski basketbol yıldızları parkede bir kez daha hünerlerini sergiledi. Tbf il temsilcisi cem culfa, basketbola doyduklarını söyledi.

Spor - 7 gün önce

Basketbol İl Temsilciliğinin organize ettiği "12 Mart Kurtuluş Kupası 3 3 basketbol turnuvası sona erdi. Eski basketbol yıldızları parkede bir kez daha hünerlerini sergiledi. TBF İl Temsilcisi Cem Culfa, Basketbola doyduklarını söyledi.

Erzurum’da basketbollu günler tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Basketbol Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği, bu kez basketbola gönül vermiş veteranları potada buluşturdu. Eski basketbol yıldızları Parkeye Erzurum’un kurtuluşu için çıktı.

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yılına dolayı düzenlenen 3 3 Veteranlar basketbol Şampiyonası Olimpiyat Millet Bahçesi Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Spor Salonu’nda yapıldı.

Altı takımın katılımıyla 15 müsabaka oynandı. Veteranlar parkede bir kez daha basketboldaki hünerlerini sergilerken, ailelerde eski basketbol yıldızlarını tribünde yalnız bırakmadı.

Büyükşehir Belediyesi yüksek irtifa Spor Salonu’nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan Turnuva şampiyonluğu 22:24 takımı kazandı.

İkinciliği Genç İhtiyarlar elde ederken, Kapak Spor üçüncü oldu. Mehmet Akif dördüncü sırada yer aldı. Beşinci Avukatlar, Altıncı ise Hakemler oldu.

Nefes kesen 3x3 basketbol turnuvasını Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur da izledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Cem Culfa, organizasyonda Erzurum’un 40 yaş üstü basketboluna damga vuran isimlerin mücadelesini büyük bir heyecan içinde izlediklerini belirterek, "Turnuvamız sportmence geçti. Fair-Play ruhu tavan yaptı. Burada hangi takımın şampiyon olmasından çok basketbol ve dostluk konuşuldu. Birbirlerini uzun süredir göremeyen basketbol gönüllüleri Kurtuluş kupası Sayesinde bir araya gelerek hasret giderme şansı buldu. Bize kapılarını açan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal’a teşekkür ediyoruz. Salon müdürü Aykut Bozoğlu ve salon çalışanlarına da müteşekkiriz. Destelerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Levent Çakmur’a, Spor Hizmetleri Müdürümüz Erdoğan Dönmez ile Spor Şube Müdürümüz Ömer Karslı’ya teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvanın sonunda takımlara kupalarını TBF Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa takdim etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

Bodrum’da kan donduran cinayet

2025-03-21 00:55 - Asayiş

HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI

2025-03-17 12:55 - Asayiş

BODRUM'DA MOTOSİKLET YAYAYA ÇAPTI

2025-03-15 00:38 - Asayiş

Yem karma makinesine düşen şahıs hayatını kaybetti

2025-03-20 21:49 - Asayiş

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Bodrum’a geldi

22:35 - Spor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: ÇBK Mersin: 86 - Nesibe Aydın: 95

20:33 - Spor

Yusuf Cihat Çelik: "Tribünde bazen daha stresli"

20:13 - Spor

İsmet Taşdemir, "Şampiyonluk için önemli bir maç"

20:07 - Spor

Erzincanlı atıcılık sporcusu Türkiye rekorunu kırdı

19:30 - Spor

Günün Manşetleri

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

16:41 - Spor

Araçlardan Binlerce Hap Ele Geçirildi, 2 Gözaltı

15:49 - Asayiş

Motokurye Köpeklerden Kaçarken Kaza Yaptı

15:47 - Asayiş

Amonyak Sızıntısı İşçileri Zehirledi

15:34 - Asayiş

Kağıt gibi ezilen kabinden sağ çıktı

15:25 - Asayiş