?>

Voleybolda görülmemiş protesto

Erkekler 2. Lig 2 grupta bulunan yenişehir belediyespor, kendi sahasında oynadığı ve setlerde 2-0 galipken ve üçüncü sette de 14-12 galipken yaşanan olaylar yüzünden gölcük belediyespor’un hakemlerin davetine rağmen maça çıkmaması nedeniyle yarım kalan maç için yanlı karar veren tvf'yi protesto etti.

Spor - 3 hafta önce

Voleybol Erkekler 2. Lig 2 Grup’ta bulunan Yenişehir Belediyespor, sahasında oynadığı ve setlerde 2-0, üçüncü sette de 14-12 öndeyken yaşanan olaylar yüzünden Gölcük Belediyespor’un hakemlerin davetine rağmen maça çıkmaması nedeniyle yarım kalan müsabaka için Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) verdiği kararı protesto etti.

Cengiz Göllü Spor salonunda Doğu Akademi ile karşılaşan Yenişehir Belediyespor’lu sporcular ilk üç sayıda topa hiç müdahale etmediler. İkinci sette de servis kullanması gereken Yenişehir Belediyespor, verilen sürede bilinçli olarak servisi kullanmadı ve servis Doğu Akademi’ye geçti. Maçı Yenişehir Belediyespor 3-0 galip kapattı

Maçı izlemeye ve Yenişehir Belediyespor’u desteklemeye gelen CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, TVF’nin verdiği kararın yanlış olduğunu belirterek, "İlk izlenimimiz siyasi bir karar olduğu yönünde. Yarın Ankara’da gerekli incelemeleri yapıp ilimizin güzide kulübü Yenişehir Belediyespor’un uğradığı haksızlığı ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Maalesef ki siyaset spora da bulaşmıştır" dedi.

Yenişehir Belediyespor Başkanı Koray Aydın da yapılan protestonun anlamlı olduğunu dile getirerek, "Sahada kazandığımız Gölcük maçını maalesef ki masa başında kaybettik. Play-off şansımız TVF’nin verdiği yanlı kararla kalmamıştır. Bizim amacımız voleybol sporunu sevdirmek ve TVF katkı sunmaktı. Bu sezon liglere yeni katıldık ve hedefi olan bir takımız. Ancak TVF bizim elimizi kolumuzu bağladı. Bize göre tamamen Gölcük Belediyespor kollanmıştır. Bu karar yanlı bir karardır. Buna itirazımızı yaptık ve gerekirse mahkemeye de gideceğiz. Elimizde hem tutanaklar, hem olayların görüntüleri mevcuttur. Ancak TVF karar verirken ne bu tutanakları ne de görüntüleri yok saymıştır. Bu gün takımımın yaptığı protestoyu anlamlı buluyor ve destekliyorum. TVF’nun bu kararı Play-Off maçları başlamadan yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

Muğla’da 20 bin zeytin fidanı toprakla buluştu

2025-01-15 13:14 - Gündem

OLYMPOS: DOĞA VE TARİHİN KUCAKLAŞTIĞI CENNET

2025-01-15 16:09 - Gezi

“Muğla Şiirleri” Kitabı 2025’te Yayınlanacak

2025-01-16 11:08 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Galatasaray’ın, UEFA listesi belli oldu

12:49 - Spor

Sergio Ramos, Monterrey’de

13:09 - Spor

Ege Yıldızları, Avrupa arenasında Slavia Prag ile karşılaşacak

12:42 - Spor

Fenerbahçe, UEFA listesini güncelledi

12:26 - Spor

Ömer Erdoğan’ın, Beşiktaş’a karşı şansı tutmuyor

12:22 - Spor

Günün Manşetleri

Yapay Zeka Yardımıyla Cezayı İptal Ettirdi

12:43 - Asayiş

Anneye 27 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

12:10 - Asayiş

Beşiktaş, Sivasspor Deplasmanında 3 Puan Peşinde

12:09 - Spor

Van-İran Sınırında Güvenlik Önlemleri Artıyor

12:07 - Asayiş

MİT’ten Hakurk’ta Nokta Operasyon!

11:10 - Asayiş