?>

Y-Club birinci yaşını doldurdu

Yemeksepeti'nin sadakat programı y-club, ilk yılını önemli bir başarıyla tamamladı.

Ekonomi - 1 yıl önce

Yemeksepeti’nin sadakat programı Y-Club, ilk yılını önemli bir başarıyla tamamladı. Program, kullanıcılarına sunduğu avantajlar ve kazandırdığı YemekPuan’larla hızla büyüdü ve ilk yılında 1 milyar TL’lik indirim sağladı.

Yemeksepeti’nin yenilikçi sadakat programı Y-Club, bir yıl içinde kullanıcı sayısını dört kat artırarak toplamda 6,5 milyon üyeye ulaştı. Kullanıcılar, program dahilinde sağlanan kuponlarla yaptıkları sipariş sayısını 2,5 kat artırarak bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlandı. Bu süre zarfında, toplamda 1 milyon kişi bu kuponlardan faydalandı ve platformun sağladığı 1 milyar TL değerindeki indirimden yararlandı.

Yapılan açıklamaya göre Y-Club, tüm Yemeksepeti kullanıcılarının her yemek, market ve mahalle siparişlerinde, ödeme tipi farketmeksizin puan kazanmasına imkan sağlıyor, kazanılan puanlar ödül dükkanında farklı ihtiyaçlara göre kupona dönüşebiliyor. Sipariş deneyimini daha avantajlı hale getiren uygulama, kullanıcıların sadakatini ödüllendirmeyi hedefliyor. Sadakat programına katılım ve kupon kazanılması oldukça kolay.

Kullanıcılar yoğun bir ilgiyle karşıladı

Programın en aktif kullanıcıları arasında 100’den fazla kez kupon kullanarak sipariş veren üyeler bulunuyor. En fazla adım tamamlayan kullanıcı ise toplamda 300’den fazla görev adımı tamamladı. Kuponlar sayesinde en çok tercih edilen mutfaklar ise Burger, Kebap & Türk Mutfağı ve Pizza oldu.

İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra ödül kuponlarının en çok kullanıldığı iller arasında Antalya, Bursa ve Muğla yer aldı. Ayrıca, bu zamana kadar en çok YemekPuan kazanan kullanıcı toplamda 6 bin 605 TL değerinde YemekPuan biriktirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'İN GURURU HİRA ERCAN 2024 KİCK BOKS DÜNYA KUPASI 2.Sİ OLDU

2024-05-18 16:21 - Spor

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ KADIN PROFESÖRÜ 35 YAŞINDA

2024-05-21 16:05 - Genel

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

2024-05-19 13:31 - Marmaris

IŞIK VE GÜNEŞİN DİYARI FETHİYE VE SEYDİKEMER

2024-05-16 11:50 - Turizm

TÜRK İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDEN BÜYÜK ATAK

2024-05-20 12:34 - Ekonomi

KALE SOKAKLARINDA YAZ TEMİZLİĞİ YAPILDI

2024-05-22 14:25 - Marmaris

EGELİ İŞ DÜNYASI TEK ÇATI ALTINDA

2024-05-16 12:26 - Ekonomi

Nesli tükenmek üzere olan alaca sansar, Gercüş’te ölü bulundu

2024-05-17 10:05 - Gündem

MUĞLA’NIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ DEĞERE DEĞER KATIYOR

2024-05-20 13:21 - Kültür Sanat

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Arda Kardeşler düdük çalacak

2024-05-16 13:12 - Spor

İlgili Haberler

Anız ve orman yangınlarına karşı, Manisa’da ‘Biçerdöverlere’ sıkı denetim

17:43 - Ekonomi

DTSO ve OSB’den Hacıbaba’ya destek ziyareti

16:53 - Ekonomi

Kayseri Mobilyacılar Odası, yeni bir sanayi sitesi daha kazandırıyor

14:24 - Ekonomi

Aydın Çam Fıstığı dünya çapında güçleniyor

13:35 - Ekonomi

Çukurova’dan sonra Türkiye’nin gözü burada

13:18 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş