?>

Yeni Malatyaspor - Boluspor maçının ardından

Yeni malatyaspor teknik direktörü murat uçkun ise, takımının karşılaştığı zorluklara dikkat çekti.

Spor - 1 ay önce

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Boluspor’a 4-2 yenildi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan her iki takımın teknik direktörleri, takım performanslarını ve maçın gelişimini değerlendirdi.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında, Yeni Malatyaspor sahasında Boluspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele, konuk ekip Boluspor’un 4-2’lik üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, Malatya şehrine ve halkına teşekkür etti. Kahraman, "Bizi çok iyi ağırladılar. Burada çok güzel bir statta, harika bir zeminde futbol oynadık. Bu ortamda futbol oynamak bizim için çok keyifliydi" dedi. Ayrıca, Malatyaspor’un teknik ekibi ve futbolcularına da teşekkür eden Kahraman, "Hem centilmence hem de iyi mücadele ettiler, onları tebrik ediyorum. Zor şartlarda onur mücadelesi veriyorlar, bu takdir edilmesi gereken bir durum" ifadelerini kullandı. Kahraman, oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayarak, "Artık önümüzdeki Adana maçına hazırlanmaya odaklanacağız" dedi. "Genç takımımız için zorlu bir süreç"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun ise, takımının karşılaştığı zorluklara dikkat çekti. Uçkun, "Sezon başından beri süregelen alışkanlığımızı bir türlü atamadık. Maçın başında yediğimiz 2 golle mağlup duruma düştük" diyerek, genç ve tecrübesiz bir takım olduklarını belirtti. Takımının her olumsuzluk karşısında mücadele ettiğini vurgulayan Uçkun, "Çocuklar sahada iyi niyetle mücadele ediyorlar, onları tebrik ediyorum. Ancak, algılama ve konsantrasyon sorunları nedeniyle benzer hataları tekrar ettik" dedi. Takımının bu süreçten tecrübe kazanarak çıkacağına inandığını belirten Uçkun, "Bu ligde 17 maç oldu, ancak daha kat etmemiz gereken çok mesafe var" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta 10 kilo 267 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 13:29 - Asayiş

Uyuşturucu operasyonunda 99.3 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-03 09:50 - Asayiş

Ağrı’da 1 kilo 44 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 15:17 - Asayiş

Akaryakıt deposuna zulalanmış 54 kilo likit metamfetamin maddesi ele geçirildi

2024-12-31 16:30 - Asayiş

52 Yaşındaki Torbacı Metamfetaminle Yakalandı

2025-01-03 11:31 - Asayiş

Fuhuş operasyonunda metamfetamin ve silah ele geçirildi.

2025-01-03 12:36 - Asayiş

Köyceğiz’de karlar üstünde sucuk ekmek ile 2024’e veda

2025-01-02 11:14 - İnsan

MARMARİS’TE DÜŞÜNDÜREN, GÜLDÜREN HEYKELLER

2024-12-30 12:54 - Marmaris

Başkan Pekyatırmacı: “2025, ülkemiz ve şehrimiz için yeni güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olsun”

2024-12-31 13:30 - Siyaset

Cemre Ateş’ten 7 altın madalya

2024-12-31 13:31 - Spor

İlgili Haberler

Okul Sporları Oryantiring İl Birinciliği Yarışmaları tamamlandı

16:41 - Spor

Menemen FK, Emir Doğru’yu kadrosuna kattı

16:31 - Spor

Aliağa FK, Eray Akar’ı kadrosuna kattı

16:25 - Spor

PFDK’dan Kayserispor’a para cezası

16:28 - Spor

Düzce Şıralık Şehir stadı kardan temizleniyor

15:50 - Spor

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık