?>

Yeni Malatyaspor’da yaprak dökümü sürüyor

Borç batağında bulunan ve trendyol 1. Lig’de eksi 21 puan ile küme düşmesi kesin gibi gözüken yeni malatyaspor’da yaprak dökümü sürüyor. Kulüp başkanı şahin altınok’un da istifa ettiği kulüpte oyuncular da bir bir sözleşmelerini fesh ederek ayrılıyor.

Spor - 3 ay önce

Trendyol 1. Lig’in son sırasında eksik 21 puanda ve borç batağında bulunan Yeni Malatyaspor’da yaprak dökümü sürüyor. Kulüp Başkanı Şahin Altınok’un da istifa ettiği kulüpte oyuncular da bir bir sözleşmelerini fesh ederek ayrılıyor.

Yeni Malatyaspor’da son günlerde yaşanan ayrılıklar, camiada büyük yankı uyandırıyor. Takımın önemli oyuncularından Atakan Müjde, Mert Miraç Altıntaş ve Erşan Yaşa, sözleşmelerini tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı. Bu ayrılıkların ardından Ferhat Canlı, Burak Efe Yaz ve Mehmet Taştan da sezon sonuna kadar kiralık olarak başka takımlara gönderildi. Taraftarlar, kulüpte yaşanan bu ayrılıkların ardından takımın geleceği için endişe duyuyor.

Süper Lig’de yaşadığı başarılı dönemlerinin ardından 1. Lig’e düşen ve borç batağından bir türlü çıkamayan Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) ligden çekilme talebinde bulundu. Ancak bu talebe TFF tarafından sıcak bakılmadığı öğrenilirken kulüp başkanı Şahin Altınok da istifa kararı aldı ve kulüp yeniden olağan üstü genel kurula gitme kararı aldı.

FIFA’da bulunan dosyalar nedeniyle 18 puan silme cezası alan Yeni Malatyaspor, puan tablosunda eksi 21 puanla son sırada yer alıyor. Bir önceki mali genel kurulda borcu 744 milyon TL olarak açıklanan kulübün, kur farkı kaynaklı borcu şu anda 711 milyon TL’ye düştü. FIFA ve TFF’de bulunan dosyalardan kaynaklanan borç ise 628 milyon TL olarak güncellendi.

Yeni Malatyaspor’un içinde bulunduğu bu mali ve sportif kriz, camiada derin bir endişeye neden olurken, kulüp yönetimi bu zor dönemi atlatmak için çıkış yolu arıyor. Olağanüstü genel kurulun, kulübün geleceği açısından kritik bir dönemeç olması bekleniyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

İngiltere Sokaklarında Marmaris Rüzgarı

2025-01-12 13:20 - Marmaris

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 27 Nisan’da Antalya’da başlıyor

20:35 - Spor

Ziraat Bankkart, seride 1-0 öne geçti

20:29 - Spor

Sakaryaspor, İrfan Buz ile anlaştı

19:57 - Spor

Alanyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını başladı

16:03 - Spor

TFF 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği, Riva’da gerçekleştirildi

15:33 - Spor

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş