?>

Yenişehir Subaşı TOKİ’lerde anahtarlar teslim edildi

Yenişehir belediye başkanı ercan özel, subaşı toki’lerinde hak sahiplerine verdiği sözü yerine getirdi. Subaşı toki’lerinde hak sahipleri anahtarlarına kavuşurken, apartman temsilcileri ile site yönetiminin belirlendiği toplantıya davet edilen başkan ercan özel, “yetkili kurumları bir araya getirerek koordinasyonu sağladık ve söz verdiğimiz gibi anahtarlar teslim edildi” dedi.

Genel - 11 ay önce

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Subaşı TOKİ’lerinde hak sahiplerine verdiği sözü yerine getirdi. Subaşı TOKİ’lerinde hak sahipleri anahtarlarına kavuşurken, apartman temsilcileri ile site yönetiminin belirlendiği toplantıya davet edilen Başkan Ercan Özel, “Yetkili kurumları bir araya getirerek koordinasyonu sağladık ve söz verdiğimiz gibi anahtarlar teslim edildi” dedi.

Bursa’nın Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi’nde yapımına 2021 yılında başlanan Subaşı TOKİ konutlarında anahtarlar teslim edildi. 12 blok 210 konuttan oluşan Subaşı TOKİ’lerinde apartman temsilcileri ve site yönetimi belirlendi. Subaşı TOKİ konutlarında yapılan ilk toplantıya katılan ve kısa bir konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Sizlere konutlarınıza kavuşacağınıza dair söz vermiştik. Bugün sizlerle birlikte, anahtarlarınızı teslim almanızın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Güvenli ve modern konutlar

Apartman temsilcilerinin ve site yönetiminin belirleneceği toplantıda olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Ercan Özel, “Subaşı TOKİ projesi, Yenişehir’imiz için büyük bir adım, önemli bir yatırımdır. Bu proje, siz değerli hak sahiplerini yeni, güvenli ve modern konutlara kavuşmasını sağladı. Bu konutlar sadece birer yapı değil. Aynı zamanda bir topluluk olma yolunda sizin için önemli bir adımdır. Bu yeni yaşam alanında dayanışma ve komşuluk ilişkilerini en güzel şekilde yaşayacağınıza da inanıyorum” diye konuştu.

“Koordinasyon sağladık”

Göreve gelmeden önce projeyi yakından takip ettiklerini hatırlatan Başkan Ercan Özel, şunları söyledi: “Bugün bu mutluluğun yaşanmasında, anahtar teslim sürecinin hızlanmasında sizler için Yenişehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. Yetkililer arasında koordinasyonu sağlayarak hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağladık. Burada emeği geçen TOKİ yöneticilerine, yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özbek’e ve çalışma arkadaşlarına, en çok da sabır bekleyen siz değerli ev sahiplerine teşekkür ediyorum. Yeni evinizde sağlık ve mutlulukla yaşamayı temenni ediyorum.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KARAMAKA MARMARİS TARİHİNE IŞIK TUTUYOR

2024-05-31 14:12 - Yaşam

KÖYCEĞİZ GÖLÜ'NÜ BESLEYEN SU KAYNAKLARI KURUYOR

2024-06-01 14:55 - ÇEVRE

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR: ÖLÜM FERMANINA HAYIR!

2024-05-29 11:08 - Gündem

BASINA BİR DARBE DE SGK’DAN

2024-05-28 17:23 - Gündem

MUĞLALI ÇEVRECİLER: KİRLETİYOR KAPAT

2024-05-29 12:41 - Gündem

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

2024-06-02 23:15 - Marmaris

MARMARİS'TE KUŞLARIN RESİTALİ

2024-05-29 13:52 - Marmaris

GEZİ DİRENİŞİ 11. YILINDA FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDA

2024-06-01 15:53 - Gündem

Türkiye, sokak dostları için ayaktaydı

2024-06-03 15:49 - Genel

Mayıs ayında domates üretiminde artış, fiyatında düşüş yaşandı

2024-06-02 11:47 - Ekonomi

İlgili Haberler

Muğla Valisi Akbıyık: "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır"

02:41 - Genel

Gölbaşı Karaali MTAL Tarım ve Hayvancılık Bölümü öğrencileri Beypazarı’nı ziyaret etti

21:46 - Genel

Başkan Balcıoğlu, temsili askerliğe uğurlanan gençleri makamında ağırladı

20:37 - Genel

Tatvan semalarında gökkuşağı manzarası mest etti

20:00 - Genel

Soma faciasının 11. yılında 301 madenci mezarları başında anıldı

19:04 - Genel

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş